HerKese SeLamLAr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarKEyeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DarKEyeS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese selamlar ve iyi forumlar.hernekadar artık bir astra j kullanıcısı olmasamda astra h ile yola devam.pert bir astra j 1.6 turbodan sonra astra h 111.yıl özel seri 1.6 115 hp + chip (142hp) astra ile aranızdayım.sütten ağzım yandı aracım stok :) öğrenciyim.

Ynt: HerKese SeLamLAr

öncelikle aramıza hoşgeldiniz  :)
yeni aracınız hayırlı olsun
eski aracınız için de geçmiş olsun, inşallah arac hasarı dışında herhangi bir aksilik olmamıştır
sormamda bir sakınca yok ise astra j niz nasıl pert oldu?

hocam aşırı sürat varken birden bakan konvoyunun arasına girdik.eskortlar sıkıştırınca  bariyer direk tarla dedik ve en son durduk.ama tek kelime diyorum o airbaglar ve arac başka bir araç olsa kemiğimizi bulamazlardı.

DarKEyeS link' Alıntı:
hocam aşırı sürat varken birden bakan konvoyunun arasına girdik.eskortlar sıkıştırınca  bariyer direk tarla dedik ve en son durduk.ama tek kelime diyorum o airbaglar ve arac başka bir araç olsa kemiğimizi bulamazlardı.

keşke o korumalara çarpsaydın çok tehlikeli kullanıyorlar!!! geçmiş olsun bu arada

DarKEyeS link' Alıntı:
herkese selamlar ve iyi forumlar.hernekadar artık bir astra j kullanıcısı olmasamda astra h ile yola devam.pert bir astra j 1.6 turbodan sonra astra h 111.yıl özel seri 1.6 115 hp + chip (142hp) astra ile aranızdayım.sütten ağzım yandı aracım stok :) öğrenciyim.

Hoşgeldiniz. 142 Hp yi açıklayabilir misinzi acaba?

Aramıza hoşgeldiniz büyük kaza atlatmışsınız anladım kadarıyla geçmiş olsun yeni aracınızda hayırlı olsun..

goxb link' Alıntı:
[quote author=DarKEyeS link=topic=2534.msg52432#msg52432 date=1319235676]

Hoşgeldiniz. 142 Hp yi açıklayabilir misinzi acaba?
[/quote]
115 hp + chip yazılım (12hp) + 5 hp de hks mantar tip hava filtresi var.132 hp bu arada yanlış hesap

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=DarKEyeS link=topic=2534.msg52435#msg52435 date=1319236883]

keşke o korumalara çarpsaydın çok tehlikeli kullanıyorlar!!! geçmiş olsun bu arada
[/quote]
çarpsak namus suçu işlemişiz gibi yargılarlar bizi gerek görmedik ama şayet bir daha olursa bir sn bile düşünmem.

Hoşgeldiniz. Yeni aracınız hayırlı olsun atmosferik motor olmasına rağmen iyi güç almışsınız Allah kaza bela vermesin.

Aramıza hoşgeldiniz  Smiley
yeni aracınız hayırlı olsun...

Geri