herkez okusun ve yardım etsin

Allahın şükürler olsun sana.Babam mis gibi anahtar hep bende:D

vay be,kapıda astra cam da senyazık çok yazık....
vardır bir bildiği.bence güven ve koruma meselesi.
ama şu bir gerçek ki babamın yapmamı istemediği ama benim ısrarla yaptığım her hangi bir olayda hep babam haklı çıktı...
bunu unutma.....
doğru :good:

bende aynı durumdayım o hissi iyi bilirim ben hala basa cıkabilmiş değilim ahlahtan sabır dilemekten baska bişey gelmiyo elimden suanda :)

yaklaşık 3 aydan beri babamdan opel astranın anahtarını alıp marsa basmıs durunda değilim babam kurtibrahim nickli üyedir yardımlarınızı bekliyorum beni bu zor durumdan kurtarın astramı sadece evin camından seyretmekten sıkıldım artık :cry:

gerçekten can sıkıcı bir olay. allah yardımcınız olsunn. çok uygun bir zaman babanızı karşınıza alın ve anahtarı vermeme nedenlerini ikna olana kadar irdeleyin. bakalım neden vermiyormuş.

Valla ben 14 yaşından beri arabayı kullanıyordum fakat babam izin verdikçe...çünkü ehliyetten önce yapacağım bi hata onun bana karşı olan güvenini sarsacağını bilyordum...18 de ehliyeti aldım artık arabada benim kontrolüme geçti..:D

İllaki babanın haklı sebepleri vardır. Baba arabasına bindiğim gunlerden bilirim. Örneğin çamurlu garaja bıraktım diye 1 ay elimi surememiştim. İnşallah bi gun seninde kendine ait daha guzel bi araban olur.

valla öyle böyle diyoruzda acaba baba olunca o kıyamadığımız arabayı oğlana manita yapsın diye verirmiyiz...

Valla bende zamanında hiç alamazdım arabayı ama şimdi arabayla kıbrısa geldik şaka gibi, gerçekten araba filan önemli değil arabaya birşey olsun yapılır edilir onlar basit işler eminim ki baban seni düşündüğü için vermiyordur sürüş tecrübeni tam bilmiyorum ama güvenini kazanmaya çalış

sen bence babanıda bu konuya davet et.:) ALLAH sana sabır versin...

bugun arbayı sizin sayenizde aldım opel ailesinin yardımıyla bütün gün gezdim balık tuttum nişanlımla babam sizden sonra ikna oldu baklım ilerliyen günler ne göstercek hehe...............:)

Geri