Herkeze Merhaba corsaci oluyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sercan89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sercan89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkeze merhaba adim sercan istanbulda yasiyorum 23 yasindayim kapali carsida kuyumcuyum bekarim :))

Uzun arayislar sonunda en sonunda biktim b.pasa opel odaga gidip yolda olan 1.2 easytronik essentia benzinli modelini aldim arac 15 gune kadar bende olucak kismetse.
Uzerinde 16 orj jantijla gelicekmis.

Easytronik nasildir ve yakit tuketimi ne durumdadir bilgilendirirseniz sevinirim.
Herkeze keyifli forumlar.

Hoşgeldin..Hayırlı olsun Sercan..Kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Hoşgeldiniz, Hayırlı olsun, Güle güle kullanın.

Herkeze merhaba adim sercan Türköz istanbulda yasiyorum 23 yasindayim kapali carsida kuyumcuyum bekarim :))

Uzun arayislar sonunda en sonunda biktim b.pasa opel odaga gidip yolda olan 1.2 easytronik essentia benzinli modelini aldim arac 15 gune kadar bende olucak kismetse.
Uzerinde 16 orj jantijla gelicekmis.

Easytronik nasildir ve yakit tuketimi ne durumdadir bilgilendirirseniz sevinirim.
Herkeze keyifli forumlar.

Aramıza hoşgeldiniz

hoş geldin. Hayırlı uğurlu olsun. Easy iyidir merak etme.

Hoş geldiniz keyifli forumlar.. Çok yüklenmedikçe iyi bir şanzumandır, kullanım kitapçığını iyi okuyunuz.

hayırlı olsun 2007 1.2 easytronic corsam 74.000 km sıkıntı yok, pişman olmazsın merak etme

İyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim , forumda easytronik vitesi okudum bi okadar olumlu bi okadar olumsuz yorumlar var kafamda bolca soru işaretleri oluştu umarım sorun çıkarmaz.
Yakıt hakkında biraz bilgi alabilirmiyim araç sıfır olucağı için ilk 2 3 depo nasıl yakıt harcar ve sonrasında ?
Haftaya bugun teslim alıcam kısmetse aracı ilk otomatik araç deneyimim olucak üzmez inşallah :/

Geri