Herkeze Selamlar Saygılar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Özer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkeze Merhabalar.. İsmim Özer kocaelinden aranıza katılıyorum..Henüz Astra aracım yok ama en kısa zamaanda olucak inş :).. Astra almak icin megan 3 mü sattım umarım astra bütün umduklarımı karşılar :)..Sizler sayesinde biraz daha teknik ve detaylı bilgi edinicem inş. Saygılarımla

Ynt: Herkeze Selamlar Saygılar :)

Snç Özer,

Foruma hoş geldiniz.

Umarım dilediğiniz arabaya en kısa zamanda kavuşursunuz.

Hoş geldiniz Özer bey, aracınız şimdiden hayırlı olsun

Hoşgeldiniz Özer Bey
Size mutlaka bir astra j aldırıdıraz aramızda olduğunuza göre :)
keyifli forumlar diliyorum

HaKaN link' Alıntı:
Hoşgeldiniz Özer Bey
Size mutlaka bir astra j aldırıdıraz aramızda olduğunuza göre :)
keyifli forumlar diliyorum

Herkeze teşekkürlerimi sunuyorum :).. Siz bana aracı aldırın ben de size lastiklerini aldırıcam :):) Sölemesi ayıp pirellide calışıyorum o yüzden yani :)

Akadaşlar toplu navi alımına talep olmadı toplu pirelli alımı mı yapsak ne  evill2

֖zer link' Alıntı:
Herkeze Merhabalar.. İsmim ֖zer kocaelinden aranıza katılıyorum..Henüz Astra aracım yok ama en kısa zamaanda olucak inş :).. Astra almak icin megan 3 mü sattım umarım astra bütün umduklarımı karşılar :)..Sizler sayesinde biraz daha teknik ve detaylı bilgi edinicem inş. Saygılarımla

hocam megan 3 te karşılaştığınız sorunlar tam olarak neydi biraz açıklayabilirmisiniz.  ?

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=֖zer link=topic=806.msg14308#msg14308 date=1299797439]
Herkeze Merhabalar.. İsmim ֖zer kocaelinden aranıza katılıyorum..Henüz Astra aracım yok ama en kısa zamaanda olucak inş :).. Astra almak icin megan 3 mü sattım umarım astra bütün umduklarımı karşılar :)..Sizler sayesinde biraz daha teknik ve detaylı bilgi edinicem inş. Saygılarımla

hocam megan 3 te karşılaştığınız sorunlar tam olarak neydi biraz açıklayabilirmisiniz.  ?
[/quote]

Tabi hemen kısaca özetliyim..İlk önce mazot göstergem.. Arac ucgunlukken Mazot göstergesi yarı olan mazotu kontak acıp kapattgımız zaman yokmus gibi gösteriyordu bir kac kez pc ye baglandı vs olmadı bir kac parca deişti tabi bu arada aracı 10 larca kez acıldı kapandı uyuz oldum.. Aracın ön kapılarının vakumları yok oldu resmen sahın kapısı kapanır gıbı kapanıyordu 1 kac kez yaptırım sureklı olarak basa dondu.. Aracın ön konsolundan sesler gelmeye basladı takır tukur kontrol panellerı oynuyordu her gittigimde söktüler taktıklar tamam dediler olmadı.. Yerli üretim bursa yapım oldugu ıcın malzeme kalitesiz sert plastık kapı kolları vs ses yapıyordu yok edemediler.. Emniyet kemerlerinin ordan diye tahmin ettigim bi hata vardı ki deilmiş ve ne oldugunu soylemediler megane 3 te ilk kez karsılastık falan fısman dedıler gecıstırdıler bir ıslık sesi geliordu 50 60 la gıderken baslıyor hızlandıkca artıyordu yok ettiler tekrarladı. Bunlar gibi yüzlercesi var aklıma geldikce yazarım güncellerim ama inanın verdigim parayı hakketmiyordu 40 kusur para verdim enson mais genelmudurlugu ile diyaloglara gectim.. Onlar büün sucu servise atıp cekildiler kenera..En basiti aracımın arkaasındakı megane yazısı deişti bu parca elime tam 4 ay surede gectı ınanabiliyormusunuz 5 parca 1 er cmlık yazı 4 ay.. Renault yerli yapım araclara Kesinlikle para vermeyın

Geri