Herkeze selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan static
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkeze selamlar

evet sizdemi bakmıştınız sahibi arkadaşımdı kız arkadaşına almıştı ağaçtan düşen çam iğneleri yüzünden kaplama yaptırmıştı benim için eşsiz bi şanstı :)

aracınız hayırlı olsun tam kaplama bence bizim araca çok yakışmıyor çünkü sağında solunda çok fazla boşluk kalıyor tavan tam kapanmıyor ama ucuza kapattıysanız tadından yenmez ;D

static link' Alıntı:
evet sizdemi bakmıştınız sahibi arkadaşımdı kız arkadaşına almıştı ağaçtan düşen çam iğneleri yüzünden kaplama yaptırmıştı benim için eşsiz bi şanstı :)

evet benim ilk baktığım araçtı o.. ama bana arkastaki çok bilmiş arkadaş güya bu arabayı bi çocuk almış çok hızlı diye babası kabul etmemiş,onun yrine corsa aldılar demişti... Adı alpti bu hikayeyi anlatan arkadaşın... bu arada kaplaması çok kalitesiz yapılmıştı benim gördüğüm kadarıyla ince bi işçilik istiyor gibi...

Çok hoş olmuş kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sanırım pazar günü aracınızı istanbulda gördüm. Beylikdüzü taraflarında çok hoşuma gitmişti. (Ama tabi o sizin aracınızda olmayabilir :))

tavan kaplama gayet başarılı hiç bıoşluk yok komple kaplama ise boya koruma gibi yani çiziklerde boyayı değil üzerindeki şeffaf kaplamayı aşındırıyor ben çok memnunum  okkk zaten arkasta yaptırılmış yani bi sorun yok çok şükür avantajını gordüm

tavan kaplamada sorun yok evet:) ama gövde için arka sağ çamurlukta filan kaplama olduğu belliydi ama neyse siz memnunsanız sorun yok, kırmızı çok güzel yakışıyor bu arabaya güle güle kullanın, bende düşünüyorum tavan kaplama

bende gördüm bunu yada buna benzer eğer bir kırmızıyı bugün zincirlikuyu taraflarında

hmm evet bıraz kalkmıştı kaplama ama kaplama olduğu belli olsa nolacak bır yaz kullanırım söktürürüm zaten ve boyam ilk günkü gibi ve çiziksiz duracak  ;) renk hakkındakı düşünceleriniz için teşekkürler spor arabaya kırmızıyı çok yakıştırıyorum almaya kalktığımda  istanbulun hiçbir bayisinde kırmızı renk yoktu kime sorsam tükendi diyordu zaten ellerinde sadece beyaz ve siyah vardı onlarda 1 ay sonra teslimdi

sorması ayıp ne kadara aldınız? pm olarkta söyleyebilirsiniz ben bu araba için 2 gün hayal kurmuştumda:)

ben ataköyde oturuyorum zincirlikuyu ve beylikdüzünde bulunmadım son 1 haftada  :)

Geri