hidrolik direksiyon sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murtili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabada tık ses yok zaten bu yüzden aldım ama direksiyon fena halde takıldı kafama daha önceki aracımda 1995 model astra idi kaymak gibi direksiyonu vardı hidrolik yağ basıncı ayarlanabilir bişiymi yarın ustaya baktırıcam

Aynı sorun benim arabada da var.

arabada tık ses yok zaten bu yüzden aldım ama direksiyon fena halde takıldı kafama daha önceki aracımda 1995 model astra idi kaymak gibi direksiyonu vardı hidrolik yağ basıncı ayarlanabilir bişiymi yarın ustaya baktırıcam

hidrolik yağ basıncı ayarlanan bişey değildir ... pompa zamanla zayıflar ve ses yapmaya başlarsa ( inleme denir ona ) pompayı değişmek icap eder .eğer kutuda arızalı ise bu sefer yeni pompa kutudaki sorunu arttırır ...
opellerde dreksiyon kutusu nadir görünen bi arıza değildir ... orjinali pahalı olduğu için genelde tamiri önerilir lakin bu iş biraz piyango gibi tutabilirde tutmayabilirde revizyonlu parçalar var uzak dur .onları almaktansa kendininkini tamir ettirmek daha mantıklı ama en doğrusu uygun bi kanaldan sıfırına ulaşmak .servisler çok yüksek paralar ister ama parçacılarda daha uyguna bulunabilir hani elinde kalmıştır vs gibi aklında olsun...
eğer aracı uzun süre binmek niyetinde değilsen bu zahmete ve külfete girme derim.. ziara parçada işçiliğide ucuz değil

ustanın dediği hidrolik pompa yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başlamış ve basıncı düşürmüş bu yüzden yapabilir dedi.bende bitene kadar kullanırım ne yapayım idare edicez

Geri