Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok geçmiş olsun bu hırsızlara hiç acımadan büyük cezalar vermek lazım
30 luk siren+ kaput bagaj sensörü+iç hareket sensörü+güvenlik filmi iyi bir çözüm olarak görünüyor
camı normal filmli arabaları hırsızlar çok seviyor camı sessizce indiriyor içine girip rahat raht çalışıyor bide arac filmli diye merak edip kesin giriyor çok koyu yapmamakta fayda var
geçmiş olsun.alarm şart vede araçta müzik sistemi varsa dısarıdan bakıldığından belli olmayacak şekilde monte etmeli ve aracın ikamet ettiği bölgeye yaklaşırken yükses seste müzik dinleyipte araçı teşhir etmemekte fayda var.
geçmiş olsun geçen ayda benim aracıma girdi.evimin otoparkında camımın tam altında ve alarmda vardı kaputu açıp sireni iptal etmiş oda yetmezmiş gibi aynı anda yine bizim otoparkta başka araca girmiş karakola gittiğimde öğrendim o gece 5 araca girmşler bizim sokakta.bu şerefsizler alarm falan dinlemiyor.forumda okumuştum ve uyguladım wireless zil bağladım alarma sireni iptal etse bile evde zil çalıyor içim şuan biraz daha rahat.