hırsızdan bana sabah şakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Natsukai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hırsız kilitdi.. iki kere arabanı kitlediğin zaman devreye giriyor.. arabanın camını kırıp mandalı açsalar bile dışardan kapı açılmıyor.. sadece anahtar devreye girince kapılar açılabiliyor..hırsız kilidi bu.. işte bu yüzden kapıyı açamayıp camıda parçaladılar

Arabayı bu şekilde götürmeye çalışmışar. Amaç arabadakileri çalmak değil arabayı çalmakmış. Ben bu tarzda çok Vectra ve Corsa yaptım. Çif kilit olduğu için açamamışlar. ama normalde bu şekilde açıp arabayı götürüyorlar.
2001 krizi patlak verdikten sonra bu tarz hırsızlıklar artmıştı. hatta gelen eksperler kazadan çok hırsızlığa gider olmuşlardı. Hatta Eksperlerden biri polis lojmanından bile araba çalındığından bahsetmişti :D

:mad::mad:büyük geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsınız iyi arabayı yakmamışlar kundakçıları ve böyle hırzıları görsem kollarını omuzundan ayırcam inş. kimsenin başına gelmez bi daha şahsen benim başıma gelse ve görsem neler olacağını tahmin bile edemem :mad::mad: imansız kansız insanlar bunu yapan sanki kasıt yapmış gibi görünüyor yani amaç arabayı çalmak değil bence tabi şahsi fikrim...

:mad::mad:büyük geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsınız iyi arabayı yakmamışlar kundakçıları ve böyle hırzıları görsem kollarını omuzundan ayırcam inş. kimsenin başına gelmez bi daha şahsen benim başıma gelse ve görsem neler olacağını tahmin bile edemem :mad::mad: imansız kansız insanlar bunu yapan sanki kasıt yapmış gibi görünüyor yani amaç arabayı çalmak değil bence tabi şahsi fikrim...

senin düşündüğünü bende düşündüm.. ama sitede olsun.. mahallede olsun beni gören yok denebilir.. çünkü sabah 7 de çıkıyorum akşam 11 gibi eve giriyorum... kimseyle muhabbetim yok.. kasıt olma ihtimali kalmıyor ama bilinmez!!! bu devirde araba kullanmak bile bie kasıt.. neden mi millet benzine lpg ye para bulamıoyr.. bizse kullanmaya devam ediyoruz bu işsizlikte!!!

hırsız kilitdi.. iki kere arabanı kitlediğin zaman devreye giriyor.. arabanın camını kırıp mandalı açsalar bile dışardan kapı açılmıyor.. sadece anahtar devreye girince kapılar açılabiliyor..hırsız kilidi bu.. işte bu yüzden kapıyı açamayıp camıda parçaladılar

Cok tesekkur ederim cevabin icin..

Bu arada gecmis olsun, onceki iletide gecmis olsun dememistim...

Seni de en iyi ben anlarım kardeşim. 1 arabam çalındı birine hırsız girdi:( maalesef insanlar kolay yoldan para kazanmaya alışınca böyle oluyor. keşke ekonomimiz bu kadar kötü olmasa da hırsızlığı sadece şerefsiz .... ları yapsaydı. şimdi adam aç hoop en kolayı ne hırsızlık...
alarm taktırın en kısa zamanda. bende taktıracağım canımız bi daha yanmadan yaptıracağım alarm işini...

sokakata yuruyemez olduk ne olcak turkıyenın halı ya yazık ya :(

Geri