büyük ihtimalle egr dir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
egzost emisyon ışığı yanmadan önce servis ışığını yakmışmıydı?
Valla ben buldum. Akünün kutup başını çıkartıyorum. 1dk. bekliyorum. Geri takıyorum. Arıza siliniyor. Teyp kodunu giriyorum sonra yola devam
Slmlr,
Acizane ogrendiklerimi paylasmama izin verirseniz;
Arabalarimiz eskidikce ortaya cikan Katalitik Konvertor arizalarinin ekranda devamli ortaya cikmasi hepimizi rahatsiz ediyor.
Aslinda ideal cozum (parasi degil tabii) Kat Konver. u yenilemek olmali ama bu boylesine yuksek fiatlarla mumkun degil..
Konvertorunuz bozulmuz, bosaltilmis veya susturucu/eksoz borulari ile degistirilmisse bu oksijen oranini olcen sensoru yaniltmak icin Turk kafasi yeni bir parca icad etmis..
Burada
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=20006748&productid=otso20100100101
Bu parcayi takdirmak sureti ile bu ekranda devamli ariza isigini gormekden kurtulabiliriz.
Aslinda bu ariza lambasi sadece eksoz arizasini bildiriyor olsa idi pek onemli olmayabilirdi. Ancak bu uyari isiginin arizalari bildirdigini ve bu uyariyi servislerde elektronik alet baglatarak verdigi ariza codu ile ortaya cikardigimizi bilirsek uyarinin onemi ortaya cikiyor.
Yani kisaca Oksijen sensorunu aldatip ciddi olabilecek diger arizalardan haberdar olmak akillica olmali..
Yanlisin var diyenler varsa ben de ogrenmekden memnun olacagim..