Hız Sabitleyici (cruise control)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Nasip olursa p.tesi uzun yola çıkma düşüncesindeyiz..Hem yakıt açısından hemde kolaylık amacıyla Astra H CDTI aracıma cruise kontrol taktırmak istiyorum.

Istanbul Opel Balkan ı aradım. 250YTL fiyat verdi.Şimdi aracın garantisi hala devam etmekte ben bi iki kücük işlem yapsamda. Sonradan yaptıran , memnun olan olmayan , daha doğrusu cruise kontrol hakkındaki tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu hafta taktırma düşüncesindeyim.

forumda arama yaptırsaydın keske bırcok konu vardı

bende yok ama takılabiliyor...forumda birkaç kişi taktırmıştı ve çoğunluğu memnundu uzun yolda ÇOK İŞE YARADIĞINI KOLAYLIK SAĞLADIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ...

uzun yolda yakıt ekonomisi olarak bence kesinlikle olması gereken bi donanım.. ayrıca taktırırsan arabanda hız sabitleyici diye bi özellik olacak... yani arabanın donmanımı artmış olacak. bence düşünmeden taktır.. memnun olmama diye bişey söz konusu olmaz..

ben kendi servisimden 250 ytl fiyat aldım. Başka yetlkili servislerde daha uygun olması söz konusu ise başka bi yetkili servistede yaptırabilirim.

Son düzenleme:
arabanın garantisi devam ediyosa yetkili servise yaptır...

ben kendi servisimden 250 ytl fiyat aldım. Başka yetlkili servislerde daha uygun olması söz konusu ise başka bi özel servistede yaptırabilirim.

Bende aracı almadan takmalarını istemiştim 250 ytl dediler banada,başka servislerde 150 ytl ye takıldığını söyledim ve ikna ettim 150 ytl ye.Opel Ataköy

Bende aracı almadan takmalarını istemiştim 250 ytl dediler banada,başka servislerde 150 ytl ye takıldığını söyledim ve ikna ettim 150 ytl ye.Opel Ataköy

bu nedir ya göz göre göre kazık atma peşindeler..

Son düzenleme:
Geri