Hız sabitleyici temini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dali0925
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dali0925

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

2006 Model Dizel Astra aracım için Hız sabitleyici almak istiyorum nerden ve ne kadara mal olur Antalyada oturyorum

İyi akşamlar.

Hız sabitleyici alınmaz.
Servise gidersen aracın uygunsa silecek kolu değişir ve programı yüklenir.

Bunun icin sinyal kolunu degistirip araca tanitman yeterli..ben gecen sene eski aracima 100tl ye cikma kol bulmustum 50 tlyede tanitimi yapmistim..serviste hepsi dahil 300-350 gibi bir fiyat vermisti..

2007 Astra hb 1.6 Cosmo easytronic

ben sahibinden bulmuştum şükrü sanıoğlu kendim taktım zaten çok kolay aktif etmek için ise internette arattır hepsi var onları tablete yükledim tech2 si olan ama kullanamayan birinden tanıttım hiç bir sıkıntısı yok.

benim aracım z13dth bu motor kodlu araçlarda herhangi bir tesisat gerekmiyor. diğerleri için şükrü bey ile irtibata geçersen yardımcı olabilir .

Araç uyumlu oldugunu bildiğim için zaten böyle bir durumu yazdım sayın Moderatör,Hız sabitleyici serviste 280 tl civarı teklif verdiler.Ben aramızda satan vardır hani bi ihtmal.Tabii yorumlarınızı da okuyorum aktif etmek için illa Tech2 şart imiş Ayhan bey şanslı imişsiniz.

2. el parça kullanmayın bence piyasada rahatlıkla bulunabiliyor sinyal kolu debriyaj şalteri.2. el sinyal kolunda temassızlık olabiliyor

Geri