Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer türlü zaten takılmıyor ki.BÜLENT link' Alıntı:Osman montajdan olabilir.
Gaz pedalinin soketine takarken kablonun oldugu kisim sağ tarafa gelicek.
Klasik olcak ama Yoksa ariza verir
Sprint boosteri taktirdiktan sonra ilk 2 hafta icinde 3-4 kez ariza isigi yakti kontak kapa kapilari kapa kitle tekrar ac yapinca veya birsure bekleyince hepsinde ariza isigi sondu. 2 kere de hiziniz azaldi uyarisi aldim. Hatta 2. si gecenin 2 sinde sehirlerarasi yolda oldu baya canim skilmisti. Bizim araclar cok hassas en ufak sinyal farki hissetse hemen ariza isigi yakiyor. Ama isin iyi yani o ilk 2 haftadan sonra 6 ay oldu ve birdaha en ufak problem cikartmadi. Belki arac beyni sprint booster i ariza olarak gormemeye basladi bilmiyorumsanalbiri link' Alıntı:Bugün bu arızayı çözebilmek adına ustayla çevre yoluna çıktık.Sprint booster kapalıyken bu arıza çıkmadı.Sprint booster açıkken arabayı zorladık falan.Sonunda "hızınız azaltıldı","esp arızası","en kısa zamanda servise götürün" diye arıza çıktı.Sonra cihaza bağladığında resimdeki arıza çıktı.Ben de Btg Maslak'ı aradım.Durumu anlattım."Acaba söküp takılırken pinlerde sıkıntı mı oldu?Gönderin,bakalım.Bir de sizin ikinci el aldığınız cihaz iki parmak kalınlığında ince mi yoksa ilk çıkan model miydi?" dediler.Ben astra H arabadan çıkma almıştım.Uygun olduğunu da kendilerine sorarak almıştım.İnce mi kalın mı bilemedim.Eve gelince resimleri mail attım kendilerine.Şu anda da işyeri kapandı.Bir sürü canım sıkıldı ya.
Hoppala.Ne yapacağım ya ben şimdi? 032questnScrapercar link' Alıntı:Sprint boosteri taktirdiktan sonra ilk 2 hafta icinde 3-4 kez ariza isigi yakti kontak kapa kapilari kapa kitle tekrar ac yapinca veya birsure bekleyince hepsinde ariza isigi sondu. 2 kere de hiziniz azaldi uyarisi aldim. Hatta 2. si gecenin 2 sinde sehirlerarasi yolda oldu baya canim skilmisti. Bizim araclar cok hassas en ufak sinyal farki hissetse hemen ariza isigi yakiyor. Ama isin iyi yani o ilk 2 haftadan sonra 6 ay oldu ve birdaha en ufak problem cikartmadi. Belki arac beyni sprint booster i ariza olarak gormemeye basladi bilmiyorum
Takma bu kadar kafaya osman duzelir kendi kendine belki.sanalbiri link' Alıntı:Hoppala.Ne yapacağım ya ben şimdi? 032questn
Evet kendi kendine duzelir diye dusunuyorum bendeBÜLENT link' Alıntı:Takma bu kadar kafaya osman duzelir kendi kendine belki.