hoca bak yukarda da yazdık. taktik istemeniz boşa. size pratik ve tecrübe lazım. Sabırla olur bunlarda..
3 kuruşa 5 köfte istiyorsunuz bi bakıma.. zamanla olacak seyler bunlar..
Simdi semih saygıner bize bir atış tekniği göstersin. Bakalım hangimiz yapabiliyoruz.. Arabada aynı şekilde.. Az sabır arkadaşlar.. hepsi olacak merak etmeyin..
Ya dediğim gibi 10 yıldır otomobil kullanıyorum, normal bir sürücü gibi kalkabiliyorum ama bana yine de bir aksilik varmış gibi geliyor. Hep yarım debriyajla kalkıyorum ama kavrama noktasından biraz daha önce durduruyorum debriyajı kaldırmayı. Frenden çekip gaz verirken biraz daha çekiyorum ve kalkıyorum. Yokuş aşağı- yokuş yukarı kalkışlarımda da hiç problem yok. Patinaj çektirme, aracı titretme ya da gazı fazla verip bağırttırma yapmıyorum. Koku falan da gelmiyor. Benim yaptığım olayın baskı balataya zararı var mıdır? Babam falan normal kalkıyorsun diyor ama ben yine bir buluşmaya gelip göstereyim sizlere Ehliyet alırken sürücü kursundaki hoca da iyi sürüyorsun zayen niye derse geldin? dedi. Ben de iyice trafik tecrübesi edinmek istiyorum dedim. İyi o zaman hadi gezelim dedi, müzik açtı. Yardımcı olacak hiçbir şey söylemedi. Direksiyon sınavında da hız limitini aşmışım heralde, 95 aldım(gözetmen gerçek hayatta da bu kadar hızlı mısınız? dedi, ama ben 50'yi geçmedim göstergeden?). Acaba ben mi fazla pimpirikliyim, bilmiyorum? Yoksa benim kalkışım normal mi?
Son düzenleme: