Hızlı sürmeyi sevenler ve Makasçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence insanlar egolarını tatmin etmek için böyle davranıyorlar ben bile bazen kendime ve arabama güvenmiyorum ona göre gidiyorum ama bazıları altlarındaki arabanın neyine güvenerek böyle davranıyorlar bilemiyorum örneğin geçen hafta istanbuldan bursaya gidiyorum gece saat 12 filan topcularda feribottan inip yoluma devam edrken 77 plakalı bi hyundai accent baya süratli bi şekilde beni geçti ve inanın yalovayı geçtikten sonra arkadan bi tırın altına girmişti ölü veya yaralı varmıydı bilmiyorum ama arabanın yarı yoktu. onun için önce canımız ve malımız daha sonra başkalrı için dikkat etmeliyiz

flybird' Alıntı:
Aslında İstanbulda sabah trafiğinde makasa pek girilmez ama bilemiyorum tabi nasıl yaptığını.. Emniyet şeridini kullanmıyorsundur umarım. Çünkü emniyet şeridini kullanıp ambulans gibi aciliyeti olan araçlara mani olanlara iyi küfür ediyorum.
ayrıca 10dk imkansız bir fark, ne kadar yolu, kaç km hızla gidiyorsun merak ettim doğrusu.(uzun bir mesafe gidiyorsun galiba)

ben caddebostandan7tepe üniye gidiyorum.her sabah saat 8de o yoldan geçiyorum ders zamanı.normal gittiğinde trafikte 45dk-1saat sürüo.basarsan 25dk yarım saat en fazla 40dk sürüo.13km yol.tabe o arkadaşı bilemem.ben kendim için yazıyim dedim.normalde o kadar çok basmıorum tabi ki...

canımızı malımızı ve karşımızdaki insanları neden göze göre göree tehlikeye atıyoruz anlamıyorumm bi insan kendi kendine tehlikeye niye atsınn...

ego ve acemilik demissiniz...ben beyaz esya yetkili serivisinde calısıyorum siz bir sabah bir aksam geciyorsnuz sizin icin hızlı gitmek makas atmak ters geleblir ama benim bütün ömrüm o yollarda geciyor...Yani normal gitmeye kalksam ne o cile cekilir nede işler biter...aksama kadar hesap teslim etmem lazım...Digerleri gibi tehlikeli makas atmıyoruz ama genede yapıyoruz işte...

kötü bişey ama ben de basıyorum çoğu zaman belki sonu hüsran olabilir kendime de güveniyorum ama güvenmek bişey değiştirmiyo kaza geldimi geliyo Starex le yenimahalle köprüsünden fatihin içine 10 yada 15 dk gittiğimi bilirim Kızılay dan da senatoryum a 10 dk çıkmıştım bütün kirli çamaşırları dökeyim bari ama sırf acele yüzünden bunu yapıyorum kimseninde bi kere korna bile çaldığını duymadım ama yanlış işte

aman dikkat

adranalin adranalin adranalin..:pon: :pon: :rock :rock :yahoo: :yahoo:

tehlikeli olduğu kadar heyecan vericide, ne yalan söylim atmiyor değilim.. :o

bende şehir içi pek sevmiyorum hem bikaç kere yapınca çok tedirgin oluyorum dalıp gittiğim bile oldu napıyorum diye ama uzun ve geniş yolda örneğin arabaların arası 50 metre falan olursa teker teker hoş bişey oluyo

Geri