Hızlı sürmeyi sevenler ve Makasçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dewilking08' Alıntı:
üzülerek sölüorum ki ben de öle makas atanlardan biriyim(pug sürücüleri kadar diilim gerçi.en azndan önüme yanıma arkama bakıorum).erken çıkmaya çalışıorum bi yere ulaşmak için ama bazen bi şerit yana kaysam bile arkadan takip edenlerden bazıları gaza basıp arkama girio yada önüme geçip frene basıo.özellikle otoban vb yollarda değilsem yapmamaya çalışıorum.ama ara ara kaçırıorum durumu....

Bu markaya endeksli bir şey değil
İnşallah geç olmadan vazgeçersin

Hizli Ve öfkeli

Yaa Konu çok Güzel ..KONUYU AÇAN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER.. Bütün Yorumlari Oludum Herkez çok Güzel Yazmiş Işin özeti şu Evet Tehlikeli Yapilmamasi Gereken Bişey Ama Tamam..ama Yapiyoruz ...mecbur Kaldi Acele Ettik Ama Sinirlendik Stres Attik Ama Zevkine Kendine Güvenen Yapiyo Işte Acemi Adam Zaten öle Bişeye Cesaret Etmez Sonuçta O Arabalar Kolayina Kazanilmadi Buna Karşi Tarafi Düşünmüyo Trafikte Yorumlari Da Doğrudur Ama Kim Kimi Düşünüyoki..BEN EN ÇOK BİRİSİ SALAK SALAK ÖNÜMDE GEREĞİNDEN FAZLA YAVAŞ GİDERSE YOL VERMEZ DİKİZE BAKMASSA çok kızıyorum onu yakın geçtikten sonra 5 - 10 dk yapıyorum makas ondan sora normal seyir halinde devam ...ÖFKE ÇOK KÖTÜ BİŞEY..

astrasentez21lt8.jpg

asTRa' Alıntı:
Bu markaya endeksli bir şey değil
İnşallah geç olmadan vazgeçersin

benim demek istediğimi anlamışsınızdır die düşünmüştüm.pug derken genç we e-5te çok gezen gti sürücüleri anlamında demiştim(çok uzun süre olmadı araba kullanalı.ilk zamanda4-5sene geçti yaklaşık.ama gördüğüm kadarıyla genel olarak trafiğe kör dalan en çok onlar).elbette ki ağır takılan merco sahipleri de yapıor.ara ara uygun yolda yapmak biçok sürücünün keyfi ama işte en iyisi hiç yapmamak.çünkü geride bırakacağımız çok kişi wr arkamızda...

Aslında İstanbulda sabah trafiğinde makasa pek girilmez ama bilemiyorum tabi nasıl yaptığını.. Emniyet şeridini kullanmıyorsundur umarım. Çünkü emniyet şeridini kullanıp ambulans gibi aciliyeti olan araçlara mani olanlara iyi küfür ediyorum.
ayrıca 10dk imkansız bir fark, ne kadar yolu, kaç km hızla gidiyorsun merak ettim doğrusu.(uzun bir mesafe gidiyorsun galiba)

Ben floryadan beylikdüzü istikametine doğru gidiyorum eğer sende bu yönde gitseydin veya gidenler bilir nasıl makas atılabilir bir yol olduğunu bilirdin ve eğer dengeli bi şekilde aralardan kaçarsan 10 hatta 15 dakka bile farkediyo çünkü haramidere yokuşunu bilenler bilir ordaki kamyonların nasıl yolu yavaşlattığını bu beni çok sinir ediyo hem yokuş hem yawaş araba iyice devirden düşüyo sonra zor toparlıyo bende aralardan kaçıyorum hemen bu arada emniyet şeridini kullanmıyorum

benım lakabım gaz kesmez.. ben bu konuda fazla bişi yazmıyim...:)

hız felakettır arkadaslar

yıldırım' Alıntı:
benım lakabım gaz kesmez.. ben bu konuda fazla bişi yazmıyim...:)

Bir gün gaz kendiliğinden kesilince biz senin hakkında yazarız.

İnsan yerinde ve zamaında hızda yapar .Makasta atar . Bunu kendi egosunu tatmin için adranelin diye yapıyorsa başkalarının hayatını ve trafiği tehlikeye düşürürse ne derecede Etik olur? Adam makas atıyor önüne geçiyor on metre sonra ani bir firen ile sağa ve sola dönüş yapıyor. Böyle makasçıya nedenir yorum sizlerin. :pon:

Geri