34DY9390' Alıntı:yaklaşık 14-15 yaşından beri araba sürüyorum ve söyledikleriniz çok saçma geliyo bi insan makas atmaktan hız yapmaktan nasıl zevk almaz anlamıyorum ben trafiğe çıktığım zaman makas atmadan duramıyorum hele arada bi yerde bi boşluk göriyim oraya girmeden duramıyorum bir yerden bir yere giderken geç kaldığımı hiç hatırlamıyorum ama siz beceremiyorsanız o ayrı tabi yaş biraz geçince normal tabi ekselans 0001 isimli arkadaşa tamamen katılıyorum adrenalin adrenalin adrenalin tavsiye ederim kendinizi genç hissedersiniz (tabi cesaretiniz varsa)
Arkadaşım burada söz konusu olan zevk alıp almama meselesi değil,konu başkalarının hayatını tehlikeye atma.sen zevk alacaksın diye diğer sürücüler niye zor durumda kalsınki?...trafik kurallarını ihlal edenler yada aşırı hız yapanların akibeti inanki kimsesin umurunda değil yeterki başkalarının haklarına saygılı olsunlar..daracık E-5 yolunda 100 le 120 seyrediyorum bazen herifçioğlu yanımdan bir slüet gibi geçip gidiyor..allah bilir hız kadranı kaçı gösteriyor...sormak lazım arkadaşım senin yolların çok mu düzgün çokmu geniş ..çok mu hız yapmaya müsait diye...bu tip hareketleri çok çirkin buluyorum ve her fırsatta şikayet etmek için elimden geleni yapıyorum...bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler...