Hızlı sürmeyi sevenler ve Makasçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ARKADAŞLAR TABİKİ makas atmak trfaikte insanların hayatıyla oynmak kimsenin hakkı değil.ama istanbulda yaşamak böle şeylerin olmasına sebeb oluyor.2 sene istanbul dışında kaldım 1 kere arabya ihtiyaç yada trafik görmedim.ama istanbula dönünce bide trafikteki birçok insan araba kullanmayı bilmiyor bizleri buna zorluyor malesef.allah kaza bela vermesin kimseye

:good:
Kontrolsüz hız, hız değildir.

New Astra' Alıntı:
+ sürat iyi kötü bir tutkudur :rolleyes:

Hayatta daha iyi tutkular da vardır!

hızlı sürmeyi severim ama güvenli yollarda örneğin düzlüklerde yoksa fısır fısır opelin tadını ççıkara çıkara sürmeyi severim

ben izmir de oturuyorum. Son zamanlarda çeşitli firmalar tarafından filo araç kiralamaları çok arttı. bu araçları trafikte plakalarının 34 oluşundan hemen tanırsınız(otomobil, panelvan her türlü araç var). Bunları kullananlar adeta kural tanımaz bir sürücü olup çıkıyorlar. Makas atmalar, trafikte sıkıştırmalar, aşırı hız, her türlü cambazlık. Örneğin yolda 120 km ile gidin adam sizi 3m mesafeden takip ediyor.
İkinci olarak bazen bende makas atmak zorunda kalıyorum. Sürücünün biri geçmiş sol şeride hızı 30-40 km arası. Trafiğin bütün akışını bozmuş umurunda değil. Etrafını seyrede seyrede gidiyor.

İnsan bazen şeytana uyuyor.

genius350' Alıntı:
ben izmir de oturuyorum. Son zamanlarda çeşitli firmalar tarafından filo araç kiralamaları çok arttı. bu araçları trafikte plakalarının 34 oluşundan hemen tanırsınız(otomobil, panelvan her türlü araç var). Bunları kullananlar adeta kural tanımaz bir sürücü olup çıkıyorlar. Makas atmalar, trafikte sıkıştırmalar, aşırı hız, her türlü cambazlık. Örneğin yolda 120 km ile gidin adam sizi 3m mesafeden takip ediyor.
İkinci olarak bazen bende makas atmak zorunda kalıyorum. Sürücünün biri geçmiş sol şeride hızı 30-40 km arası. Trafiğin bütün akışını bozmuş umurunda değil. Etrafını seyrede seyrede gidiyor.

o araçlara gerçekten acıyorum kullananlarda hiç acıma yok tabi genellemiyim benim gördüklerimde yok çukurmuş stablize yolmuş hiç aldırış ettikleri yok

genius350' Alıntı:
Aynen Ankarada da da çok var onlardan, tıbbi mümessiller, firma elemanları, kuryeler. Araba kiralık nasıl olsa diye , trafik kuralları filan hiçe sayıyorlar.
Ancak arkadaşlar aklınızda olsun bu insanların arabası parka çekildiğinde işlerinden olabiliyorlar. Yada ceza yazıldığında ceplerinden ödüyorlar.

hız yapıcam ; hem daha fazla benzin yakıcam hem hayatımı tehlikeye atıcam .. bana pek mantıklı gelmiyo

Geri