Hızlı ve Öfkeli 6

Ben filmi izlerken şeyi düşündüm, o uçan vectra C ler acaba 2.0T miydi, 1.6 olanlara yürümüyor falan diyorlar ya hahahaha malum amerikan kaslarını gayet başarılı biçimde kovalıyorlardı astralar falan :D

ahahaha aynen bende onu düşündüm bmw lerin peşinden ayrılmıyorlardı ne ayak bunlar dedim acaba TR'de kullananlarda mı sorun var deli gibi gidiyorlardı :D

herşeyiyle çok güzel bir film

Bu kadar güzel dediğinize göre bizede gitmek düşer.

su şişesiyle vites attırdım düşünün artık :D 10 numaraydı. saçmalık yokmuydu vardı ama filmde pek hissettirmiyor...

Evet bende farkettim bunu neden filmlerde, oyunlarda opel kullanilmiyor 206 bile var arkadaş bu ne ya dedim. Hangi arabalari modifiye etmek onlarla yarismak istersiniz diye anket falan mi yapiyorlar yoksa arkadasin dedigi gibi lisans isi falan mi bilemiyorum ama can sıkıcı.

Filmlerde kullanılan araçlar için reklam sözleşmesi yapılır. O iyi olduğu görülen firmalardan hep sponsorluk gibi para alınmıştır, hatta şunu söyliyeyim, Opel o araçlarının parçalandığının görülmesi için bile para vermiş olabilir. Çünkü sonuçta dünyada bir çok kişi bu filmi izleyecek ve BMW MECEDES alamayanlar ne almak isteyecek bilin bakalım :D
Yine dikkatimi çeken bir konu, Londra da Opel olmaz, Vauxhall olur, yanlışsam düzeltin.

vauxhall amblemdiydi zaten ama vectra c'leri kötü yediler :D

gt 3 te var opel oyun oynarken görmüştüm :)

Geri