Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ergin.bana senin ciwciw deki gibi kıyak bi yay lazım.ikinciel olursa gzl olur yada sıfır ama uygun fiyatlı olursa iyi olur.bilgin warsa paylaşırmısın..??
ergin.bana senin ciwciw deki gibi kıyak bi yay lazım.ikinciel olursa gzl olur yada sıfır ama uygun fiyatlı olursa iyi olur.bilgin warsa paylaşırmısın..??
bende yay yok kardesşim coilover var ama bende elimde 90 km yaptım ve sonra söktüğüm yay var bir kardesımıze soz verdık ama bakalım o vazgecerse sanada ucuz bı fiyata vererek dip yerde gezmenı sağlıyabılırz kardesım
apex markası kardesım 5 cm herhalde foto falan mevcut değil cunku aynı gun taktım soktum hemen ama m.etme yaydakı sıkıntıdan değil kardesım sana ama söolıyım senın o spoonlarla dip yere ıner o yayları taktığımda bendede ofsetsız jant vardı cunku baya yerdeydı yanı benım arabanın suankı halinden daha alcaktı yere