Ynt: Hoporlor
Araç için aksesuar vs ekleyeceğim.kolon olmaması da belki lehimize olur
Araç için aksesuar vs ekleyeceğim.kolon olmaması da belki lehimize olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle kardeşim hiç kafana takma. herzaman söylerim "bir otomobil alırken sonradan ekleyemeyeceğiniz şeyler mutlaka alacağınız araçta olsun" sırf birilerine inat edition aracımı sport yapmazsam hatta daha iyisini. garantimin bitmesini bekliyorum hayırlı olsun.uguur link' Alıntı:Araç için aksesuar vs ekleyeceğim.kolon olmaması da belki lehimize olur
firstemperor link' Alıntı:arkada hoparlor olmaması hiçte sorun değil bence zaten olsaydı bile opelin dandik kendi kolonları yerine daha kaliteli hoparlorlerle değiştirirdim -ki öylede yapdım. enjoy active aldığınıza hiç pişman olmayınız, biraz daha zorlayıpda sport alma gücünüz yokmuydu? onu almadığınıza pişman olabilirsiniz işte walll
albertxx link' Alıntı:Aracım sport var arkada bende ama olmasada olur yani oraya bardak tutacı yada onları alsınlar arka kol dayama verseler daha makbul olurdu Bir halta yaramıyor tek çok yüksek ses açar iseniz bassla birlikte ehh işte oluyor diğer türlü çalmıyor gibi Ama ön taraftakiler iyi aynı marka değil mi anlamadım gitti.
albertxx link' Alıntı:Olabilir önde ses gerçekten güzel ancak arka eh işte kıvamında takılıyor hani varımda çalıyorum gibi
150-200 arasi.finished link' Alıntı:Benim icin aracin sesi vasat degil yeterli bence ama isin ilginc kismi su volumde 40 i gectigin an direk bozuluyor ses Acaba servis arkaya 2 hoparlor takmak icin ne kadar istiyor soran varmi acaba ?
finished link' Alıntı:Benim icin aracin sesi vasat degil yeterli bence ama isin ilginc kismi su volumde 40 i gectigin an direk bozuluyor ses Acaba servis arkaya 2 hoparlor takmak icin ne kadar istiyor soran varmi acaba ?