hotmail.com dan sürekli parola sıfırlama geliyor

ya hacklenmeye çalışıyorsun, ya da birileri gıcıklığına "parolamı unuttum" seçeneğinden sıfırlama yollayıp duruyor.. benim aklıma bunlar geldi..

eğer şifre sıfırlama linkine kadar gelebiliyorlarsa bazı gizli sorularının cevaplarını biliyorlar demektir. Yerinde olsam şifre değiştirmenin yanında gizli sorularımı da değiştirirdim...

eğer şifre sıfırlama linkine kadar gelebiliyorlarsa bazı gizli sorularının cevaplarını biliyorlar demektir. Yerinde olsam şifre değiştirmenin yanında gizli sorularımı da değiştirirdim...

Katılıyorum.Her giren şifreyi resetle diyemiyor sonuçta.

şifre sifirlama maili sayfasina girmek için bazi soruları bilmesi gerekmiyor.
parolamı unuttum linki tikladıktan sonra karakter kodlama sayfası gelir. ardından gizli soru veya mail gonderim seçimi yapmak için sayfa gelir.. gizli soru bilinirse zaten parola sifirlanabilir..

geçen ay bana olmustu. bu mailin bir kaç nedeni olabilir.

1- Biri sizin mailiniz ile ugrasiyordur art niyetli veya şaka yapmak için.
2- şifre sifirlama ayarlarinizda bu aktif olabilir.
3- Fake mail olabilir. Gerçi bire bir aynı diyorsunuz ama belli olmaz. siz o linke tıklayıp bir işlem yapmayın..

Bence siz her ihtimale karşı şifrenizi değiştirin. güzel karışık bir şifre oluşturun.
gizli sorunuzu ve cevabını değiştirin. ama cevap hiçbir zaman sorunun cevabı olmasın alakasız bir şey olsun.
örneğin;
İlk okuldaki ogretmeninizin adı neydi? Sorusuna bunun cevabını vermek yerine. atiyorum "Astra G 2001 Elegance" yazabilirsiniz.
bu daha güvenli olacaktir..

kolay gelsin.

değiştirdim şifreleri sahur vaktinde 4:30 da yine gelmiş

Geri