hyundai getz mi opel corsa c mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tartışmasız corsa bence hyundai ile opel kıyaslanamaz bence..

Kıyaslancak araç var kıyaslanmıcak araç var. Bence kıyaslamaya gerek bile yok. Getz yerine başka bi araç olsa düşüncem bu şekilde olmazdı. ama bu şartlarda tabi ki corsa c ;)

corsa-polo-getz-micra-(daihatsu) sirion bunların hepsini az çok kullandım.. getz-micra ve sirion birbirlerine çok benziyor. göğüs kısmı düz olduğu içi ferah, yine tavanı yüksek ve sürüşüde haliyle yüksek..

ama corsa ve polo daha farklı, daha darmış gibi bir his veriyorlar ama sürüşleri daha güven veriyor. 1.gruptakilerde o güven hissi yok..

birde bu segmentte, ikinci el piyasası en iyi olan araç corsadır.. tabiri caizse "çeyrek altın" gibidir corsalar; piyasaya çıkarttığın anda bir şekilde satılıyor. ben avatardaki 99 corsa B yi 10bin liraya sattım; ve aynı anda 5 tane talibi vardı..

soru mu bu? :D tabi ki corsa C...

corsayla getz mı karsılastırıyorsunz cok ayıpp

kiralık dizel bir getz bende kullanmıştım, 4 günde 2.500 km... gayet iyi gidiyordu ve basmama rağmen çok az yakmıştı, ben memnun kalmıştım ama Corsa daha iyidir. corsa d değil ama C... D kasaları beğenmiyorum. Sıfır alacaksan fiyatlara bakmak lazım, Getz de olabilir.

ya hız yaparken arbanın yere yapıstıgını hıssetmeden olmaz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri