Selamlar Corsa C aracın ibrelerini çıkardım kadran takmak için fakat ibrelerin ayarı bozuldu, ibre kalibrasyonu nasıl yapılıyor? devir+hız+hararet+yakıt ? Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim başıma benzin hariç gelmişti.
Araca takın kadranı, örneğin hız 10km de denk düştü, iğneleri sökün 1 diş aşağı takın. Eğer kadranda titreme varsa, motora diş atlatmanız gerek, onu da kırmadan yapmanız lazım. Vectra B de durum böyleydi, Corsa da da aynı olacağını düşünüyorum.
sanırım iğneleri derken ibreleri söktükten sonra 0 olan göstergeye gelecek şeklin bir tık aşşağıdan takmam lazım, yani 0 'ın altında olmalı , titreme varsa dediğiniz bir tık daha mı aşşağıya kaydırmalıyım doğrumudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...terge-katran-calisir-durumda-60915001/detay/?93 vectraya sadece kadran olarak bulamadım siz nereden buldunuz
benim aracın km göstergesi yolda bazen gps cihazıyla karşılaşıyorum yanlış gösteriyor,örneğin,ibre 90 ı gösterirken levhada 85 yazıyor,bu kalibrasyonla mı ilgili acaba?