Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu zamanda çevremizdeki bir çok insan her hangi bir şey aldığında para üstünü yanlışlıkla fazla veren satıcıya bile parayı geri vermiyor iken,helal edilen bir parayı bile hakkından fazla olduğu için geri iade etmek hakikaten büyük erdemdir.Allah hepimizi böyle kullarından eylesin.
Babamın ellerinden öpesim geldi.Kızardım hep taze 20 li yaşlarımda.Hani kötüye kötü olmayıp ta enayi yerine konulmuş gibi olduğumuz zaman.Ama babam hep bir lafı hatırlatırdı : "İyiliğe iyilik her kişinin hakkı , kötüye iyilik er kişinin hakkı" evlat derdi.
Yaşoldu 35. Artık onu çok iyi anlıyorum. Allah herkesin kalbine göre veriyor er ya da geç.
Bu yazıyı çok severim. Yarım asırı devirdim babamın nasihatlarından, özellikle bu ikisini asla aklımdan çıkarmam; "ne yaparsanız yapın kendinize yaparsınız" ve "sakın olaki kul hakkı yemeyin"