- Konuyu Başlatan
nerdeee o kireç badanalar. bi yaslanırsın bembeyaz kalırsın , ama böcek falan giremezdi eve
Bu güzeldi işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerdeee o kireç badanalar. bi yaslanırsın bembeyaz kalırsın , ama böcek falan giremezdi eve
Hadi ben ilk sene filli boya kullandım, dediğim gibi İzmir'de memnun kalmadım .o halde bu sene Filli'den de memnun kalmıycaz abi...
Murat biz o boyalara biraz tuz, biraz sıvı yağ biraz da beyaz mobilya tutkalı katar yeni nesil lüks boya elde ederdik, duvarlara yaslandığımızda da üstümüz başımız boya lekesi olmazdı .nerdeee o kireç badanalar. bi yaslanırsın bembeyaz kalırsın , ama böcek falan giremezdi eve
Murat biz o boyalara biraz tuz, biraz sıvı yağ biraz da beyaz mobilya tutkalı katar yeni nesil lüks boya elde ederdik, duvarlara yaslandığımızda da üstümüz başımız boya lekesi olmazdı .
eee mecburiyet adamı mucit yapıyor değilmi abi. şimdi boyaların lekesini nasıl çıkarırız, nasıl terletmeyen boya buluruz, yada nasıl nefes alan sağlıklı boya kullanırız derdindeyiz. teknolojin gözünü seveyim, kahrolsun yokluk diyelim