iç dış temizlik (yok böyle birşey)

garaj+malzeme+vakit olduktan sonra yapılmayacak işler değil. bir çoğumuz aynısını hatta daha fazlasını yapabiliriz. şu an aynı ürünlere ulaşmak daha zahmetli olsa da benzer işlerini yapacak ürünler tr de de mevcut. meguiars isim yapmış güzel ürünleri de var hakkaten ama olmazsa olmaz bir marka değil. wax devri de kapanıyor artık vakit nano vakti.

konuyu açtım herkes gözlerini ovuşturdu :)))

yalnız benım ıstedıgım ;

1-bu setı nereden nasıl temın edeceğiz
2-kaç parçadan oluşuyor liste olarak elimizde mevcutmudur.
3-fiyatı nedir
4-set meguiars markalı buna kesin.

bilgilendirici mesajlar cok daha mantıklı olur,sahsen benım astra enjoya yapacagım
ama malzemeler konusunda yabancıyım.

Seti kendi zevk,ihtiyaç ve maddi durumunuza göre siz dizeceksiniz. Pasta,Cila,Wax,Polish makinesi,pedler, microfiber havlular-bezler, lastik parlatıcılar,cam parlatıcılar, koruyucular,trim koruyucu-parlatıcılar,iç plastik koruyucular,şampuanlar,başlı başına bir nano ürünler yelpazesi.... ben yoruldum yazmaktan okuyana ne olur bilmem :) Uzun lafın kısası ayrı bir uğraş,ayrı bir hobi bu iş.. Araştırılası bir konudur kendileri meraklısına.. ;)

yalnız benım ıstedıgım ;

3-fiyatı nedir

bilgilendirici mesajlar cok daha mantıklı olur,sahsen benım astra enjoya yapacagım

Meguiars istiyorsan buradan bulabilirsin
http://www.meguiars.com.tr/shophome.php

detailing ile ilgili http://www.skodaturkey.com/
forumuna bakarsan detaylı bilgi bulabilirsin!
Farklı malzemeleri denemiş ve iyi sonuç almış deneyimli arkadaşlar var.

Bunun gibi temizlik yapılsa bile Türkiye'deki birçok araç bu kadar temiz olamaz. Adamın arabasında taş vuruğu yok. jantlarda sürtük yok hiçbirşey yok. :)
Ürünler auto glym marka . Bunları yapmak çok pahalı olur. :(

yalnız benım ıstedıgım ;

3-fiyatı nedir

yapmanız gereken bol bol araştırmak.
ben bu hobiye yaklaşık 2 sene önce merak saldım, ama aldığım ürünleri ilk defa 2-3 ay önce kullandım.
boş kaldıkça teorik bilgileri araştırmanız lazım.
önceki mesajlarda da yazıldığı gibi skodaturkey.com'un detailing bölümünde çok faydalı bilgiler var.
alınacak ürünler konusunda da yardımcı olurlar. kendinizi meguiars'a odaklamayın.

Geri