İç kapı kolları boya atması..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spitemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İç kapı kolları boya atması..

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun Emre, garantiye sokmazlar tahmini en güzeli parçayı güzelce kaplatmak

Abi sagol ya kaplatcam bu gıdısle yada komple pıono black hemde 5 kat hatta 10 kat matkap bıle delemeyecek sekılde

spitemre link' Alıntı:
Kardesım deme valla banada kıllık olur yapmazlar gıbı gelıyor ama bukadar da dandık olmaz be Mert deymeye korkuyorum garantı olmazassa piano black komple boya veryansın

Benim garantim devam ederken aynı sorun vardı abi, inanır mısın garantiden değişim talep etmek aklımın ucundan bile geçmedi.  :)
Lekelenen cam çıtaları, içine örümcek giren AFL farlar vb. durumlar garantiye girmezken buna hiç ihtimal vermemiştim.  :)

MeRt link' Alıntı:
Benim garantim devam ederken aynı sorun vardı abi, inanır mısın garantiden değişim talep etmek aklımın ucundan bile geçmedi.  :)
Lekelenen cam çıtaları, içine örümcek giren AFL farlar vb. durumlar garantiye girmezken buna hiç ihtimal vermemiştim.  :)

Aynen kardesım + 1000000 hıc arayıpta cenemı yormayım en guzelı ıyıce acılsın boyatayıöm

Yüzük banko  045thumbsup kesinlikle doğru ben sağ i kapıya hem bone hem galoş koyacağım abi yoğun bakım gbi ayakkabıyla ta ön konsolun içine kadar ediyorlar her her taş çakıl oluyor saçları dökülüüyor sinir oluyorum bide yüzükleri çizerse arabamı bitti  31agryyy ayaklarını sürüye sürüye biniyorlar arkadaş  011zaa

yüzük bu işlerin mimarıdır genelde  greatt

Eşim oralarda müziğe ritim tutuyor  bende oturduğum yerde çıldırıyorum 31agryyy  :)

Sebebi oto yikamacilarin temizleme maddeleri ile silmesiymis. Ya da bizlerin torpido parlatici gibi urunlerle silmemizmis. Ben isparta da garantiden degistirttim zorla.. ama ic doseme tamamen degisiyor bilginize..

kursatihtilali link' Alıntı:
Sebebi oto yikamacilarin temizleme maddeleri ile silmesiymis. Ya da bizlerin torpido parlatici gibi urunlerle silmemizmis. Ben isparta da garantiden degistirttim zorla.. ama ic doseme tamamen degisiyor bilginize..

Valla ben araca hıcbır sekılde ekstra bır sıvı ıle sılmıyorum veya sıldırmıyorum sadece su sanslısınız degıstırebılmıssınız buralarda malesef cok zor

Bu garanti ne ise yariyor arkadas , soyulan direksiyonu degistirme , kapi kollarini degistirme , ağ tutan afleyi degistirme! Ne anladik bu isten..

dreamofice link' Alıntı:
Bu garanti ne ise yariyor arkadas , soyulan direksiyonu degistirme , kapi kollarini degistirme , ağ tutan afleyi degistirme! Ne anladik bu isten..

Garantinin adı var adı veya sağlam bir abi lazım garanti işini çözecek

Geri