iç mekan cilası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende Turtle Wax'ın sütlü silikonundan kullanıyorum. Güzel parlatıyor fakat Musanında bahsttiği gibi sprey olduğu için ön camda leke bırakıyor ve çıkarmak için biraz uğraşıyorsunuz.
Ayrıca ön göğüste her hangibir kaplamanın atması durumunda parlatıcı kulandığınız için garantiye kapsamından çıkmış oluyor.

sürün vazelini gitsin yaaa. güzelce yedirirseniz ciladan daha güzel oluyor...

torsion' Alıntı:
abi bu parlatma olayı tamam da......besleme olayı nasıl oluyor ya
Besleme dediği o plastik aksamı parlattığı gibi aynı zamanda da yumuşatarak deforme olmasını önlüyo diye biliyorum.Ama tabi parlatacam diye olayı abartmamak lazım ... :)

Ben bugüne kadar hiç kullandırtmadım, kullanmadım da.
Eksikliğini de hissetmedim :D

Tabi, zevk renk meselesi bi yerde :)

Walla bende kullanmıyorum kullanmamda. Herşey bi yana gözünüzden bi rahatsızlığınız varsa güneşli havalarda konsol parlıyo ve çok fena göz alıyo bu bence rahatsız edici bişey!

Walla Bende Kullaniodum GÜzel Parlatio We Beslio Dendi Arkadasim Tawsiye Etti Ama Siz Zarali Diosaniz Kullanmayacagim...

parlatıcı kullanılırsa ön gögüs parlayıp camda yansıma yapıyo buda yazın görüşü bayağı bi etkiliyor . O yüzden ben hiç kullanmıyorum .

uzun vadede tavsiye etmem... göğüsün baş düşmanı.. hata ediyosunuz...

Bende süngeri pril ile şöyle bol bol köpürtüm torpidoya bir yayıyorum o köpüğü sonra bir duruluyorum canavar gibi oluyor. Ben eksikliğini hissetmedim. Ama bende arabanın kapı çıtaları, ve port bagaj girişleri, tamponlardaki siyah pilastik aksamları, arabayı yıkadıktan sonra, sim siyah ama kuruyunca beyazlar gibi rengi soluyor, arap sabunu sürdüm ne yaptıysam olmadı oraları parlak tutmak için ne yapabilirim.

Bi arkadaş özellikle lastikler için kolayı önerdi :eek: ama denemedim valla ... :(
(sonradan bi de karıncalar sararsa arabayı diye tırstım :) )

Geri