İçeriye gelen tırrr sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shopol21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shopol21

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
Merhaba. Durmaya yakın hızda veya rolantide tırrr diye ses gelmektedir. Araç dizel, motor sesinden bir tık daha az ses çıkarıyor. Araç Corsa c. Bu her zaman olmuyor. Hafif gaza bastigimda ses hemen kesiliyor. Motor kaputun içinden geldiğini fark ettim. Video aşağıda. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir motor kulağı olma ihtimali var mı

Rölantide yaptığında kaputu açıp bakma imkanınız oldumu ? Yoksa hareket halinde mi olmak gerekiyor ?

Rölantide yaptığında kaputu açıp bakma imkanınız oldumu ? Yoksa hareket halinde mi olmak gerekiyor ?
Hem rolantide hem durmaya yakın hızda geliyor. Gaza hafif yuklendigimde ve hızımı aldığımda kesiliyor. Kaputu açtığımda yolcu kapisina taraf olan yerlerden geldiğini duyuyorum ama tam emin olamadım.

• Beğen
Tepkiler: taha.caliskan59
Araç içerisinde titreme,sarsıntı da varsa motor, şanzıman kulaklarından olma ihtimali yüksek. Yakın zaman da araçta bulunan 2 motor kulağını ve 2 şanzıman kulaklarını değiştirdim.Araç içerisinde sarsıntı vs.kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
gaza basınca kesilen ses gevşeyen bir parça var anlamına gelir genellikle.

Problem yakıt deposu havalandırma valfinden geliyor. geç çalışma yada geç stop etme gibi sorun yoksa değişime gerek yok..

Geri