İçimizi Rahatlatalım!

Binecek misiniz o arabaya... Ben kıyamazdım. Yani espri olsun diye demiyorum, cidden dokunamazdım. Hele öyle üzerine yağmur yağacak, çamur olacak falan... Biri çamur sıçratsa yemin olsun arabayı güvenli bir yere çekip gidip adamın ağzını burnunu kırardım :) Ve size şaka gibi geliyor ama bu konuda çok ciddiyim. Abi kocaman bir nazar boncuğu alıyorsun ve böyle nal gibi, abartıp, aracın dışına herkesin görebileceği bir yere asıyorsun. Yoksa nazar değer kaçınılmasız :) Hayırlı olsun inşallah. Bu arada meslek ne ben onu merak ettim.

:) Aynı hislerle yola cıktım bugün demem o ki arabam geldi çok şükür yalnız benim zaten ikinci olayım beklendiğinden daha fazla olaya karışmam hayırlı olmayacağından yağmurdan çamurdan uzak duracaz;)

bu arada tekstil toptancısıyım kardeş!

Aracımı dün teslim aldım arkadaşlar ilk izlenimlerimi arabayı tamamen kavrayınca özelliklerini inceleyince neyi eksik neyi fazla hepsini belirtecem yalnız bu arada bu lafı söylemek istemiyorum ama şahane bir araba özellikle body kit leriyle beraber mükemmel şuan için 3m cam filmi kaput koruma ve boya koruması yapıldı diğer işlemler de tamamlanınca resimlerinide paylaşacam!

şimdiden hayırlı olsun kazasız günler dilerim ama değer be abiiiiiiiiiiiiiiiii
karizmaya baksana
;)

Geri