içine çok ses alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan davutgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankara'daki ziebart'ta sadece ses yalıtımı için 465 YTL,korozyon önleyiciyle beraber 830 YTL olmuş,birde diamond paket kampanya varmış şimdi ay sonununa kadar,ondada ses yalıtımı+korozyon önleme+motor temizleme ve koruyucuyla kaplama+iç döşeme,paspas,vinil detaylı temizlik ve bakteri önlemeyle parlatma+kaporta boya koruma ve parlatma hepsi 1060 YTL.(normal fiyatı 1520 YTL) Bu paket daha mantıklı görünüyor.

birde az önce yazmayı unuttum worlcard'a peşin fiyatına 6 taksit,diğer kartlara 3 taksit yapıyorlarmış...

tşk.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu bilgiler bana yeter.lastiklerim yeni lastiklerden olamaz ama şu davulumbaz ve ziftleme işi kafama yattı yalnız ziftleme konusunu biraz daha açıklarsanız çok memenun olacağım.saygılar...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu bilgiler bana yeter.lastiklerim yeni lastiklerden olamaz ama şu davulumbaz ve ziftleme işi kafama yattı yalnız ziftleme konusunu biraz daha açıklarsanız çok memenun olacağım.saygılar...
benim bildigim kadariyla aracı life kaldırırlar yıkamacılardakı su fiskiyesi gibi bi fiskiye wardır onla ziftlerler..

bu arada yanlış bildiğim (daha doğrusu ben işlemi yaptırırken bana öyle söylenmişti) bir konuyu düzeltmek isterim,dün ziebartla konuşunca uygulamanın ziftleme olmadığını özel yalıtım maddesi olduğunu fakat bittikten sonra zifte benzediğini anlattılar,ziebartlarda zift yapılmıyormuş sebebide yanıcı olmasıymış,kesinlikle önermiyorlar bilgilerinize...

yol sesi içine alma problemi bende de war.. aldığım günden beri özellikle 100 km/h gecince kendini belli ediyor.(eski tipo bile bu kadar almıyordu) servise de gittim başka yerlere de normal olduğunu söylediler..fakat arabada firehawk lastik war..ilk aldığımdan beri aynı..lastikten olabilir diye düşünüyorum...

slmm

yaw kardeş gerçekten haklısını.tipoda bu kadar yol sesi kesinlikle yoooktuuuuu.şimdi astra kullanır olduk.yol sesiyle abap olduk.lastiklerim sıfır.bridgestone turanza ER300 serisii.ama asfalt sesi içirde.eee ne yapacağız biz de kurtulacağız yaaaw

egzoz muhafazaya değiyor olabilirde, bi sürtme falan oldumu alttan, buda ses yapar cünkü

hastalık bu

yaw kardeş gerçekten haklısını.tipoda bu kadar yol sesi kesinlikle yoooktuuuuu.şimdi astra kullanır olduk.yol sesiyle abap olduk.lastiklerim sıfır.bridgestone turanza ER300 serisii.ama asfalt sesi içirde.eee ne yapacağız biz de kurtulacağız yaaaw

slm bu ses alma hastalık bu opellerde.sıfırında bile var.bence alışın bu sese hem paranızda cebinizde kalır

Geri