IDS amortisor tamiri??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acaba fotograftaki
ids amortisor mu

benimde aracın arka sağ amortisörü sanırım arızalı. ids+ arıza vermiyor fakat bana pek işlevini yerine getirmiyor gibi gelmeye başladı ve yağ terletme var uzun zamandır.yaptırırsanız sonucu burdan paylaşırsanız çok sevinirim.
ne ids+ tan vazgeçebiliyorum nede 2 amortisöre o paraları vermek içimden geliyor :D

acaba fotograftaki
ids amortisor mu

Kablolar sallanıyor , selonoid te açıkça gözüküyor ...

kaynaktan neden bu adar korkuyoruz anlamadım kı :) adamlar kaynakla prefabrık yapı yapıyolar tonlarca agırlıgında malzeme agırlık beton kaplama taşıyo yada araba restore edılırken curuk parca kesılıyo yerıne yenısı kaynatılıyo komple tabanı kesıp yapıyolar mesela ne var kı bunda... bence o kadar paralar verılcegıne yaptırılır daha mantıklı...

kaynaktan neden bu adar korkuyoruz anlamadım kı :) adamlar kaynakla prefabrık yapı yapıyolar tonlarca agırlıgında malzeme agırlık beton kaplama taşıyo yada araba restore edılırken curuk parca kesılıyo yerıne yenısı kaynatılıyo komple tabanı kesıp yapıyolar mesela ne var kı bunda... bence o kadar paralar verılcegıne yaptırılır daha mantıklı...

abi işi bilen kaynakçıysa kaynaktan sıkıntı olmaz fakat her kaynak makinesi alan kendine kaynakçı diyor:)

kaynak neresi oluyor bilmiyorum fakat arka amortisörün kaynağının güvenlik açısından pek sıkıntı çıkaracağını sanmam.sonuçta arkada helezon amortisörden bağımsız ve yük helezonun üzerinde.ama ön için aynı şeyi söyleyemem. kaynak yapılacak malzeme kaynağın ısısından dolayı sağlamlığını kaybedebilir.tabi neresi kaynaklanıcak o önemli.
yapan adamda düşünmüştür heralde bunu...

Bugun amortisör yaptirdim 150 tl şimdilik bi sikinti yok

ılk defa ıds tıp amortısor gordum mantık şu dımı gazlı amortısor ıds kapalıyken normal kullandıgımız gıbı ıds acılıncada o parca ıcerde gazın durdugu yerı ıcındekı motor sayesınde daraltıyo ve amortısor sertlesmıs oluyo tum mantık olay bu nasıl yenı morotlarda arka teker amort. tupler var anahtarla sıkınca sertlesıyo buda elektronık olanı yanı.

Geri