IDS+ Hakkında

aracınızda ids+ yok. Ids+ süspansiyon sertleşiyor direksiyon ve gaz pedalı tepkisini artırıyor. Uzun bir süredirde bu özellik opsiyon listesinde bile yok. Zaten kadranda ışığının olmadığınıda söylemişiniz.

+1907

Hala soruya yanıt bulunamadı?

IDS+ var mı yok mu?

Varsa neden kadranda lambası yok?

IDS+ dizellerde hic bir zaman verilmedi... olmasi imkansiz sizin aracinizda, dusunun aracnizda opel daha once 50000 tl lik pakette olacak ozelligi size nasil versin ama degil mi :D

IDS+ 2008 sonundan itibaren opsiyon listelerinde yok maalesef.

BAS nedir ya ilk defa duyuyorum, astra da BAS diye bir sistem yok:confused: Eger Brake Assist System se astra HBA yada BA var (Hydrolic Brake Assist yada sadece Brake Asisit) BSA yok.

IDS diye ayri bir sistem yok maalesef ben ilk defa duyuyorum. ABS,BAS,EBD,CBC içerir tüm astralarda standart. Dediginiz ozellikler ESP+ ozelligidir. ESP varsa EBD vardir her astrada standart degildir ayrica :D

bENİM ARACIM 2010 classic 3 konfor paket ve aracımda ABS,EBD(Elektronik fren gücü dağılımı ),BA (Fren Destek Sistemi) ,CBC(Virajda fren kontrolu) bunlar var. Bunların hepsine IDS deniyor.( Interactive Driving System) İnteraktif Sürüş Sistemi.Tüm Astra H larda bu özellikler var.

IDS plus ta bunlara ek olarak ESP+,HSA,UCL ve sürekli süspansiyon kontrolu (CDC) de var.

Efkan abide IDS plus yok. IDS plus olması için CDC özelliğinin olması gerek.

Donanım Listesinde yazar dediklerim. 2010 öncesinde bu özellikler IDS olarak geçer.IDS İçinde yukarıda yazdığım ABS,BA,CBC ve EBD var anlamına gelir

2010 katalog donanım listesi.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/...deller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

2008 Katalog donanım listesi

http://www.reisopel.com.tr/cars/astra/teknik/astra_tech.pdf

Gördüğünüz gibi 2008lerde IDS diye geçiyor. ABS,BA,CBC ve EBD içeriyor. IDS plus ise apayrı bir sistem.

Son düzenleme:
efkan senın aracta IDSplus - CDC var budurumda :)

IDS+ dizellerde hic bir zaman verilmedi... olmasi imkansiz sizin aracinizda, dusunun aracnizda opel daha once 50000 tl lik pakette olacak ozelligi size nasil versin ama degil mi :D

benim dizelde IDS+ vardi:D

senin arabada ids+ yok efkan..

50.000 TL'lik paket diyorsunuz da mirim benim araç 2011 ve Astra'nın en dolu olan modeli. Aldığım zaman kampanyalı liste fiyatı 40.600 TL idi?! Bilmeyen de aracı 20.000 TL'ye 24 ay vadesiz aldık sanacak!..

Bu arada herkese teşekkür ederim arkadaşlar...

50.000 TL'lik paket diyorsunuz da mirim benim araç 2011 ve Astra'nın en dolu olan modeli. Aldığım zaman kampanyalı liste fiyatı 40.600 TL idi?! Bilmeyen de aracı 20.000 TL'ye 24 ay vadesiz aldık sanacak!..

Astranın en dolu modeli cosmo+xenonpaket+sunroof+ids+ +deri koltuk+afl+anahtarsız çalıştırma dır bilmiyorum başka opsiyon var mıydı ki bu opsiyonların bazıları makyajdan sonra kaldırıldı sanırım

Sizinki classic olarak satılan model enjoy+elegance ile baz cosmo arasında bir model en dolusu değil yani. İDS+ sıradan bir özellik değil çok sık da rastlanmaz zaten.

yok canim oyle demedim ki 40000 tl ile 50000 tl arasinda fark olacak, en azindan soyle dusunelim koltuklariniz bile kumas yani araciniz enjoy paket uzerine elegance pakette olan digi klima ve yagmur far senosru konmus, easytronik oldugu icinde esp plus var,

aracinizin cosmo olmasi icin ise xenon far, deri koltuk, koltuk doluluk algiliyicisi, cosmo jantlar, isi yansiticili on cam (atermik cam), gibi coook ozellikler eklenmeli... araciniz enjoy+elegance kirmasidir bilginize...

Geri