Ynt: II. Ankara Buluşması
Bir daha ki buluşmaya katılmak isterim nisan sonu mayıs başı olursa yetişebilirim askerde olacağım 6 ay
Bir daha ki buluşmaya katılmak isterim nisan sonu mayıs başı olursa yetişebilirim askerde olacağım 6 ay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğan abi senden de böyle bir etkinlik bekliyoruz öyle 3-5 arabayla olmuyo bak bütün ankara ordaGNSpower link' Alıntı:Ellerinize sağlık, çok güzel bir buluşma olmuş.
Emrah64 link' Alıntı:doğan abi senden de böyle bir etkinlik bekliyoruz öyle 3-5 arabayla olmuyo bak bütün ankara orda
hmm anladım yani o 3 ile 5 arasına ben gelsem almayacaksınız yani anladım ben oniGNSpower link' Alıntı:Burası İzmir öyle 3-5 arabadan fazlası toplanmaz. (
Rahat memleketiz biz.
Emrah64 link' Alıntı:hmm anladım yani o 3 ile 5 arasına ben gelsem almayacaksınız yani anladım ben oni
madmax50 link' Alıntı:Evet Angaralılar 19 Ocak Pazar günü Keçiören Botanik Parkta toplanalım diyorum. Katılıma göre mangal partisi de yapabiliriz Birçok arkadaş led montajı için bekliyor. Vites altı ve kapı kolu ledleri montajını beraber yaparız. Burada arkadaşlar yaptırmak istediği uygulamaları yazarsa bende malzeme konusunda yardımcı olurum.
finaller bitiyor. Insallah bende katilcammadmax50 link' Alıntı:Evet Angaralılar 19 Ocak Pazar günü Keçiören Botanik Parkta toplanalım diyorum. Katılıma göre mangal partisi de yapabiliriz Birçok arkadaş led montajı için bekliyor. Vites altı ve kapı kolu ledleri montajını beraber yaparız. Burada arkadaşlar yaptırmak istediği uygulamaları yazarsa bende malzeme konusunda yardımcı olurum.