II. Ankara Buluşması

Ynt: II. Ankara Buluşması

Bir daha ki buluşmaya katılmak isterim nisan sonu mayıs başı olursa yetişebilirim askerde olacağım 6 ay :)

kırmızı yakıyor. hepsi birbirinden güzel.

GNSpower link' Alıntı:
Ellerinize sağlık, çok güzel bir buluşma olmuş.
doğan abi senden de böyle bir etkinlik bekliyoruz öyle 3-5 arabayla olmuyo bak bütün ankara orda :)

resimler 10 numara. bir daha düzenlenecek etkinliğe plakamla birlikte katılamak isterim. :D bu arada nisan güzel bir tarih.

Emrah64 link' Alıntı:
doğan abi senden de böyle bir etkinlik bekliyoruz öyle 3-5 arabayla olmuyo bak bütün ankara orda :)

Burası İzmir öyle 3-5 arabadan fazlası toplanmaz. ((:

Rahat memleketiz biz. (:

GNSpower link' Alıntı:
Burası İzmir öyle 3-5 arabadan fazlası toplanmaz. ((:

Rahat memleketiz biz. (:
hmm anladım yani o 3 ile 5 arasına ben gelsem almayacaksınız yani anladım ben oni:)

Evet Angaralılar 19 Ocak Pazar günü Keçiören Botanik Parkta toplanalım diyorum. Katılıma göre mangal partisi de yapabiliriz :) Birçok arkadaş led montajı için bekliyor. Vites altı ve kapı kolu ledleri montajını beraber yaparız. Burada arkadaşlar yaptırmak istediği uygulamaları yazarsa bende malzeme konusunda yardımcı olurum.

Emrah64 link' Alıntı:
hmm anladım yani o 3 ile 5 arasına ben gelsem almayacaksınız yani anladım ben oni:)

Heç öyle birşey demedim. ((:

madmax50 link' Alıntı:
Evet Angaralılar 19 Ocak Pazar günü Keçiören Botanik Parkta toplanalım diyorum. Katılıma göre mangal partisi de yapabiliriz :) Birçok arkadaş led montajı için bekliyor. Vites altı ve kapı kolu ledleri montajını beraber yaparız. Burada arkadaşlar yaptırmak istediği uygulamaları yazarsa bende malzeme konusunda yardımcı olurum.

Mustafa çok iyi bir organizasyon olacak gibi, şimdiden belli.

Ynt:

madmax50 link' Alıntı:
finaller bitiyor. Insallah bende katilcam:)

Geri