III. Cadde Buluşması Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: III. Cadde Buluşması Fotoğrafları

Valla bende cem'in ustune cikiyodum isiklarda nasil durdum belli degil :) harika bi geceydi :) ben resimlere yetisemedim ki zaten heralde bi arkaan cekilenlere girebilirdim :)))

Bu arada mert yazdigini yeni gordum :) ben tesekkur ederim hepinize teker teker :) siftahi ben actim inaniyorum ki bundan sonra katilan bayan uyelerde olur :)

hey millet avrupada nerede olacak buluşma???

ZL2211 link' Alıntı:
Valla bende cem'in ustune cikiyodum isiklarda nasil durdum belli degil :) harika bi geceydi :) ben resimlere yetisemedim ki zaten heralde bi arkaan cekilenlere girebilirdim :)))

ZL2211 link' Alıntı:
Bu arada mert yazdigini yeni gordum :) ben tesekkur ederim hepinize teker teker :) siftahi ben actim inaniyorum ki bundan sonra katilan bayan uyelerde olur :)

Emre bana ondaki fotoğrafların linkini attı ama albüm olarak görülüyor. Fotoğrafların ayrı ayrı direct linklerini göremediğim için ekleyemedim sayfaya.

Artık yarın Emre ekler. Fotoğrafların birinde sen, iki tanesinde de araban çıkmış Cemre.  :)

Aaa bak merak ettim simdi azcik darliyim onu bana yollasin :)))))

Gökhan_55 link' Alıntı:
hey millet avrupada nerede olacak buluşma???

Abi daha belli bir mekan seçimi yapılmadı ama önümüzdeki buluşma kesin avrupa yakasında olacak.  :)

ZL2211 link' Alıntı:
Hahahaha aldim Allahtan arkadan :)))))

Valla Emre çekmiş hepsini, öyle denk geldi demek ki.  :D

Güzel buluşma olmuş bayağıda kalabalıkmışsınız  general_Applause

Geri