İki Sorunum Var...

pasları ne ile temizleyebiliriz benim de bagaj aralarında var arka camın alt kısımlarında ve üstte çıtaların altında :(

Ben çok ufak pas lekelerini sivri uçlu (tornavida, çakı ...) malzemelerle temizliyorum, leke büyükse pası temizlemek için mecburen zımpara yapmak zorundayız.

kontak spreyi sıkılsa zarar vermeden pası kaldırmaz mı acaba?

kontak spreyi sıkılsa zarar vermeden pası kaldırmaz mı acaba?

Kaldırmıyor, üstelik boyanın kaportaya yapışmasını güçleştiriyor :(.

üzülerek söylüyorum,araba kanser,uygun sac iliği nakli yağpılmazsa çok vakti yok...

sendeki sorunların aynısıda benim aracımda vardı ve bir kaç yöntemle sonuç mükemmel oldu:good:.

1.boya üzerindeki beyaz lekelerden benim gövde renkli dikiz aynamda da mevcuttu hemde çok sayıda.bu bölüme kople pasta ardından cila uygulaması ile neredeyse sıfır gibi oldu.ama sana tavsiyem o bölgeye ufak çapta pasta yaparsan ve ardına cila atarsan çok dikkatli bakıldığında o bölgedeki parlaklık kendini belli eder.tavsiyem komple pasta cila yapman.

2.kapı kenarlarındaki o boya atmalarından hatta ön kaputta taş çarpmasından kaynaklanan boya atmaları vardı. öyle derindiki sac görünüyordu, gidip araç rengi tırnak ojelerinden aracımın renginde buldum (1.5tl) sonra bu bölgeleri iyice temizleyip üzerini rütüşledim hem görünüm olarak güzel oldu hemde sacın hava ile temasını kesip demir korozyonunu önlemiş oldum;)veyada japon yapıştırıcı ile hava ile temasını kesebilirsin fakat o bölüm yine gözünü tırmalar en iyi yöntem oje kullanman;).

cevaplar için teşekkürler... sanırım yazın bir pasta cila yolu gözüküyor bize...

öyle kalsın bence

Geri