Ikinci el opel avrupa piyasa si

bakımları pahalı gerçekten ama herkesin garajıda atölye gibi abi ya :)

herşey pahalıyken araba ucuz olmuş ne fayda.. bu konu daha evvel çok tartışılmıştı..

peki türkiyede bakımlar ucuz mu? vergiler ucuz mu?

örnegin 1.6 vectrani 97 model su an ki yillik vergisi yaklasik 250. tl sigortasi da cok pahali degil tamir olarak düsünürsek opel servisi yerine kücük tamirhane lerede gidebiliriz yani tamam eski arabalar daha tamire muhtactir ama bu tür arabalarda binilemeyecek kadar kötü degildir. kaldiki sifir araba alipta sik sik servise gittigimiz olmuyormu .. büyük servisler gercekten pahali ama kücük tamirhane altarnatifleri de var.. bu arada Ferdi hayirli olsun 1750 euro normal. güle güle kullan keske 99 model bulabilseydin 96 ve 97. modellerde biraz sik yasanan rahatsizlik lar var umarim basina gelmez..

emrah arkadasim tesekkurler sagolasin

Valla arkadaslar bi bakim hakli dediklerinde ama oyle burada emisyon degeri falan yok
ben dun arabami yillik muayene ye gotrudum bir seyi yoktu sadece 53 € para verip geldim. he bi konuda arkadaslarim hakli servisten ziyade burada iscilik cok pahali ..benim arabamin yillik vergiside ben sigorta ya yeni basladigim icin 9. siniftan diyeyim 800 euro ödücem ama 0. sini fa dusunce sigortam bayagi bi desecek benim arabami 0. basamakta olan biri alsa ödeyecegi para 450 € civari yillik vergi oda burasi icin uygun bi rakam..

800 euro vergimi !!! Dilber ablanında dediği üzere "abbbaaaauuuuuuu""" :D

Ya arkadaşlar burda sanki ne kadarki zaten arkadaşınkide 1.8 ve burda 1.6 opel astraya 850 1000 arasında değişme verildi 600 lira fazla vermimişim ne yazar 15 milyarlık arabayı 3000 binliraya aldıktan ve yaşam şartların daha iyi olduğu bir yerde yaşadıktan sonra...

ya bide bu dil kurslarına gidilince bize diplomamı veriliyor yani o diplomayı alıncada yurt dışında yaşamak için onu mu gösteriyoruz ?

arkadaslar benim belirtmek istedigim konun buranin farki aslin da arac lar ucuz veya pahali benim icin cok onemli degil .Parama gore alirim binerim ama burasi gercekten farkli

ilk geldigim gun kaldirim da dururken adamin biri durdu dedim heralde tanidik :) megersem adam beni karsiya gececek sanmis yol veriyomus bana bende tam yaya gecidine yarim metre mesafede durmusum mesela bu benim icin buyuk bi fark .

Ama canim ulkemi hic biseye degismem tabiki

Geri