İkinci el Peugeot 206 HDİ fikrinizi alabilirmiyim...

bir arkadaşıma 15-20 gündür 206 hdı bakıyoruz 2006 model 70 binde 16000 ytl bulduk fena değildi bir iki boya var sadece ama baktığım bütün 206 larda gördüğüm çok çabuk dökülüyorlar içleri çabuk yıpranıyor,tam anlamıyla dışı seni,içi beni yakıyor.kalite bence sıfır onun yerine corsa daha iyi bir tercih bana göre

Peugeot' un dizelinden uzak dur derim. Dizel arabaya bineceksen volkswagen derim.

arabanin gorunumune bakinca, genc bir kullanici tarafindan kullanildigi anlasiliyor, malum pug 206 zaten. ve km ye bakarsan 91 bin, eger gercek bir dizelci kullansa bu km de bir sey olmaz ama o dizel motorlar acaba o genc neler yapmaya calisti, benden sana tavsiye, yeni nesil dizel bir araba alacaksan (CDTI, TDCI, CRDI, HDI, DCI) 50 bin'in uzerinde olmasin, cok dikkat etmen lazim, ama eger bir volkswagen dizeli bulursan yani TDI, eski nesil dizeldir bu motorlar, volkswagen halen dizel de Common Rail sistemine gecmedi, ben 100 binde TDI motoru arkama bakmadan alirim, ama 50 binde yeni nesil bir dizeli en az 5 tane motorcuya gosteririm. iyice bir arastir derim, arac ustune kalmasin.

araç debriyaj triger alt takım vs değiştirmiş. ağır bakımlar yaptırılmış yani...
bugün arabayı denedim. tabi benim 1.7 ile kıyaslanamaz:) rehin olayıda borç bitmiş ama sorgu sayfasında güncellenmemişç.
+ yönleri
+ağır bakımlar yaptırılmış ilanda yazıyor zaten ama sanayide yapılmış garantisi yok yanii
+sahibi çok samimi arka tekerlekteki içten yamayı bile söyledi ve satacağı için değiştirmediğini:) söyledi
+xenon farlar:)
+sıfır lastikler
+aracın ilk sahibi

eksi yönleri
-en önemlisi sahibi genç ve ilk diesel arabası. benzinli gibi kullanmış hemen kontak kapamamayı benden duydu turbo dan endişelendim.
-ARaçta sigara içilmiş:(
-vites çok oynaktı 1 diye 3 e takmak mümkün:)
-direksiyonu ağır. benimkinden sonra ağır geldi. hatta bi manevra yapayım dedim arabayı sollarken çeviremedim bi an tek elle:) acemi gibi hissettim:)sollayamadım adam devam etti zaten:)
şöyle rampalı bi yol bulamadım rampada basacaktım kesiliyomu diye ama ufak motor olduğundan bana gene ağır geldi:( belkide bana öyle geliyo.
parası biraz fazla 16000 e indi ama o fiyata 2006 citroenler var. heleki 15000 e 16000 deki micrayı kaçırınca:( adam 1 günde sattı ya adi haber bile vermedi:(
izlenimlerim bu.
En önemlisi eşim peugeot beğenmiyor. bakmaya devam bi citroen daha vardı onada bakıcaz artık. sonuçta o alacak:)
güzzel bi corsa 1.7 alayım diyorum onuda istemiyo tek kapıymış:)
dti motor için yazılanlar doğru ama bakıcaz artık. corsalarada çok istiyorlar yoksa corsa dan memnunuz...
fikirler için teşekkürler arkadaşlar...

206 nın modası çoktan geçti bence..
anca çok çok makul bi fiyatı olcakki alınsın o araba..
sizin ilana bakmadım ama 16000 ytl dediniz bence fazla 206 ya.. dıştan plastik gibi gelio o araba bana.. tabi benim fikrim

arkadaşın 206 yı kullandım benzinliydi ama 1.7 dti den sonra bisiklet gibi geliyo

abs li almaya çalışın para edenleri onlar satarken kolay gider..

Geri