İkinci elde fiyatlar baharda ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tosAstra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç birşey olmaz bu baharda arkadaşlar.. galericiler belirliyorlar piyasayı.. adamlar ellerindeki araçları çıkarmadan asla indirmezler.. düşüş beklemek mantıklı değil.. burdaki insanlar hepiniz araç sahibisiniz hanginizin aracından yılgınlığı var 25 olan aracı 20ye veresiniz? Allah kimseyi sıkıştırmasın o çok ayrı bir konu onda da zaten galericiler alıp yine 25e satıyorlar :D

belirlesinler bakalım ne kadar belirleyecekler,galericilerin durumları ortada...

ya bence 10-12 Bin liralık araclarda pek bi düşüş olacagını düşünmüyorum çünkü bu aracların belli bir piyasası var alıcı kesim belli . oynasa bile çok cüzzi bi miktar oynar gibime geliyor.

temiz az kullanılmış arabanın fiyatı düşermi bence düşmez temiz mal hep çok para malum 2. elde olsa..

şahsi fikrim..

ötvden dolayı ortalama 4 milyarlık düşüşler söz konusu suan..

2. ellerde de 2 milyar aşağı çekilme 1 ay sonra kaçınılmaz olucak..

30 milyarlık araba 26 olunca
17 milyarlık araba 15 olucak

ben bu beklentideyim ve suan 2.el araba bakmaktayız..

Normal bi araba bulursun düşüş olur benim araba 2001 model elegance özelliklerini bilirsiniz 43 bin km de orjinal, hatasız, tertemiz 19500 verdim aldım şimdi siz olsanız bu arabayı 19 dan bi kuruş aşaaa verirmisiniz acik satacak olsanız.Yiğidi öldür hakkını ver demişler arkadaşlar ağlayanın malı gülene hayretmez hem.Fikriniz nedir?

peki 11000 liralık araba 9000 e düşer mi sizce?

Geri