ikinci kez marşa basmadan önce kontağı tamamen kapatır mısınız???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ikinci kez marşa basmadan önce kontağı tamamen kapatır mısınız???

• Kullanılan toplam oy
    158
en başa alırım ışıkların sönmesini beklerim sora marş yaparım bu her zaman böle olmuştur benim için sanırım doğru olanda bu kontağı ilk cevirdimizde hazır konuma geldiğinde yakıt pompası devreye giriyo zınnnnnn diye bi ses geliyo 2ile3 saniyelik bir durum sonra enjektörlere yakıt geldiğini belirten ışık sönüyo ve marş yapıyorum.!

cevaplar için tesekkurler. nedense böyle mantıklı sebepler öğrenmeden bu tür öğütlere kulak asamıyorum. ama ikna oldum. ben de bundan sonra tamamen kapatan ihtiyatlı kişilerden olcam :)

yolda stop ettiyse vurdururum:D
yada direk ceviririm arabama zarar gelmesin diye trafigi tehlikeye atmam.
ama garajda filan olursa normal calıstırırım.

Ben abartıyorum :D kontağı kapatırım arabadan aşşağı inerim yine binerim herşey normal olsun. Bilgisayarcı tekniği olmadıysa aç kapat düzelir :D:D:D

üstü bilem kapalı:D

ama nedense ben hep acık garaja koyuyorum(bak bak hem kapalı hem acık var yaneee:D:D)

üşüsün canım biraz.
fazla yüz vermemek lazım üç kaatcıya:)

Ben abartıyorum :D kontağı kapatırım arabadan aşşağı inerim yine binerim herşey normal olsun. Bilgisayarcı tekniği olmadıysa aç kapat düzelir :D:D:D

zuhahahaha abi senin araba milyon km görcek ben söliim :) bu kdr özen bana gösterilse 100 yıl yaşarım yane :)

Mesela is icin kullandigim Transitte 2. mar$ta anahtar cevrilmiyor kitliyor yani o konumda.Tekrar kapatip acmayi zorunlu kiliyor.Kimi araba " givvvvv " dige mars motorundan gelen bir ses cikiyor ortaya kimiside aliyor .. Ama ben her zaman tamamen kapatip yeniden denemekten yanayim.

Geri