Ilgilenirmiyiz Arkadaşlar Renkli Göstergeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratefen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evt bencede arge ye yatırım yapmak lazım.arkadasımız bir yapsın görelim....destekliyoruz

Brock Ne Muhalefet Adamsin Ya

bi yap bakalım beğenirsek farlara bile takarız:):)

resim yada video eklersen bizde görebilirsek herkes daha iyi fikir sunabilir

Arkadaşlar Göstergelerimin Rengini Değiştirdim.nasil Der Iseniz Ebaydan Led Lambalar Getirttim Ama Lambalar Istediğim Gibi Parlak Yanmadiği Için Hoşuma Gitmedi Ama Ne Yalan Söylüyüm Yinede Hoş Durdu Fotoğraf Ekleyeceğim Ama Asil Konu şu Astra G Lerde Toplam 11 Adet Lamba Var Gösterge-kalorifer Düğmeleri-dijital Ekran Ben şu An Daha Parlak Yanan Led Lambalarla Bu Işi Kendim çözeceğim Yani Kendim Imal Edeceğim Ortalama Maliyet Net Değil Ama 40-60 Ytl Arasi Olur Diye Düşünüyorum Malzemeleri Toptan Sattiklari Için Bayaği Malzeme Olcak Eğer Bunu Yapar Sizlerde Beğenir Iseniz Fazla Bir Kar Koymadan Satacağim Bana Destek Verecek Arkadaşlar Yazarsaniz Ben Bu Işi Halledeceğim Bu Arada Montaji Nasil Olacak Diye Düşünürseniz özel Serviste Ben Taktirdim Ledleri 30-40 Dakika Sürdü 15 Ytl Işçilik Verdim Bilgilerinize
Hemşerim öncelikle aramıza hoşgeldin.Nihayet benimde bir toprağım oldu. oleeeeeeyy.Muratçım hele sen bir projeni gerçekleştir muhakkak çıkacaktır heveslileri.Çalışmalarında başarılar

Arkadaşlar Ledlerin Siparişini Verdimcuma Günü Elimde ,elektronik öğretmeni Bir Arkadaştan Da Sözünü Aldim Yapacak Inşallah Hafta Sonu Gösterge Panelini Sökeceğim,istanbuldan Bir Servis Ustasi Ile Görüştüm Orjinal Yerlere Takilan Ledler Tek Başina Yeterli Olmuyormuş Gösterge Takosunu Komple Söküp Için Yeteri Kadar Ledler Döşüycez Bunlari Tek Tek Fotoğrafliyacağim Her Aşamasini Bu Arada Ledleri Bana Yetecek Miktarda Buldum Yani Satiş Işi Falan Yok Daha Da Tövbe Millet Parçalayacakti Bizi Yazmadiklari Kalmadi Ne Ise Arkadaşlar Işi Bitirince Arzu Eden Arkadaşlara Dökümanlari Vercem

Arkadaşlar Ledlerin Siparişini Verdimcuma Günü Elimde ,elektronik öğretmeni Bir Arkadaştan Da Sözünü Aldim Yapacak Inşallah Hafta Sonu Gösterge Panelini Sökeceğim,istanbuldan Bir Servis Ustasi Ile Görüştüm Orjinal Yerlere Takilan Ledler Tek Başina Yeterli Olmuyormuş Gösterge Takosunu Komple Söküp Için Yeteri Kadar Ledler Döşüycez Bunlari Tek Tek Fotoğrafliyacağim Her Aşamasini Bu Arada Ledleri Bana Yetecek Miktarda Buldum Yani Satiş Işi Falan Yok Daha Da Tövbe Millet Parçalayacakti Bizi Yazmadiklari Kalmadi Ne Ise Arkadaşlar Işi Bitirince Arzu Eden Arkadaşlara Dökümanlari Vercem

estagfurullah ne hattimize biz hepimiz burada kardeşiz yani yaptıktan sonra yaz demek istedik.:good: inşallah güzel bir çalışma ortaya çıkar :) kolay gelsin resimleride bekliyoruz.

merakla belıyoruz :)

Yeni Konu Açtimmmmm Bitmiş Hali Ile

Geri