iLk Arabam Yardım Edin :D

CoDeMyGeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
18 Yaşındayım 2004 ModéL OpéL Astra'm Var Arabayı éhLiyéti aLmadan öncé Anném KuLLanıyordu Şimdi ßén KuLLanıyorum :D :):yahoo:

Arabaya ßiraz Spor ßi Sés Vérmék İstiyorum ßirazda Dış Görünüşündé DéğişikLikLéR Yapmak İstiyorum Yardım édéRmisiniz ( :

Gréén véya K&N Marka Hava FiLTRési aLmayı pLanLıyorum ßaşka NéLéR ÖNérirsiniz FiyatLarıda Yazarsanız Sévinirim

Ankarada uygun FiyatLA Satan Varsa iLgiLénirim

18 Yaşındayım 2004 ModéL OpéL Astra'm Var Arabayı éhLiyéti aLmadan öncé Anném KuLLanıyordu Şimdi ßén KuLLanıyorum :D :):yahoo:

Arabaya ßiraz Spor ßi Sés Vérmék İstiyorum ßirazda Dış Görünüşündé DéğişikLikLéR Yapmak İstiyorum Yardım édéRmisiniz ( :

Gréén véya K&N Marka Hava FiLTRési aLmayı pLanLıyorum ßaşka NéLéR ÖNérirsiniz FiyatLarıda Yazarsanız Sévinirim

Ankarada uygun FiyatLA Satan Varsa iLgiLénirim

2004 olduğuna göre g kasa sanırım. masraflı ve külfiyetli bir iş

örn: karlık-ön panjur-bagaj spioler,karartma farlar yada angel far, egsoz kapağı gibi sıradan bir kaç işlem yapabilirsin, fazlada oynama araçla modlu şahin gibi gezersin sonra :)

ses sistemi içinde iskitlerdeki pioneer mehmet ustaya git yardımcı olur

Hava Filtresi İle Performans Egsoz tam Gaz Devam Ama Yasal Degil

Ayriyetten Annen Araçı Kullanıyorsa Hala Sakın Yaptırma Taciz Eden İnsan Cok Var Ben Bizzat Denedim 2.gün Annem Söktürdü Hic Gerek Yok Filtre iyidir

Ayriyetten Annen Araçı Kullanıyorsa Hala Sakın Yaptırma Taciz Eden İnsan Cok Var Ben Bizzat Denedim 2.gün Annem Söktürdü Hic Gerek Yok Filtre iyidir

Yok Artık Araba ßénim ßén KuLLanacagım ( :

Neden harfleri düzgün bir şekilde kullanmıyorsunuz ?

Neden harfleri düzgün bir şekilde kullanmıyorsunuz ?

Tmm Düzgün Kullanalım Sen Yeterki İste ( :

Evet Baska Yardımcı Olabilecek Önerisi Olan ? Bu İşlerde Yeniyim Yardımcı Olun Lütfen : )

Böyle daha iyi olmuş saol :)

Paradan haber ver fikir çok :) :D Ne kadarlık bir bütçen var ?

Jant lastik + yay,Siyah zeminli veya Angel far, Cam filmi vs ;)

bence 1 numara bi cam filmi tatlı bi egzos bide hava filtresi yeter diye düşünüyorum.aşırı moddan kaçın aracın resimlerini koyarsan sana ciddi anlamda yardımcı olurum diye düşünüyorum.2002 astra g wardı bende senin yaptırcaklarını yaptırcaktım resimler faln war hala bilgisayarımda niye yaptıramadın diye soruyosan araç ile kaza yapmıştım pert oldu aracım.

bence ilk başta kapı kolları siyahsa aracın rengine boyat ucuzdan pahalıya doğru git derim.
2-angel far alamasan bile kısa ve sislere xenon al derim.
3-egzos hava filtresi film ya derim.

bunlar zaten epey bi uğraşını alır.

bunları yaptıktan sonra zaten karlık-ön panjur-bagaj spioler yaptırısın.(paran kalırsa bunlarıda yaptır derim.)

Arabanın Resimlerini Yarın Çeker Koyarım ( :

iLgiLendiginiz İçin Teşekkür Ederim Yarın Fotoğrafları Koyduktan Sonra Yorumlarınızı Bekliyorum

Geri