iLk Arabam Yardım Edin :D

arkadaş sna tavsiyem green filtre + spor yay + abart olmayan bi egzos + güzel bi jant lastik + farlara zenon ve angel + stopları değiştir ya tek kırmızı yada led olabilir bunlar sana fazlasıyla yeter bence :)

yancıkda varsa arabana ucak motoru bıle takarsın sen harcıya bıleceğın mıktarı soyle arkdaslarda yardımcı olur onemlı olan para gerısı cok basıt olay

Bana göre
Zaten astra g ye öyle abartılı bir makyaj gerekmiyor.
Panjur
Angel
Kapı kolları cıtaları maşpiyeller (araç rengine boyanmalı tabi isteğe göre yenileri alınabilir)
2 numara cam filmi
jant(5 kol 17 aile binecek diyorsan 16)
Hb ise stop değişikliği yapabilirsin Sedansa ben stoplara koyu film çektirmeyi düşünüyorum
Ön arka tampon altları koyabilirsin
Hava filtresi
egsoza gerek yok bence düzgün bi hava filtresinden sonra
son olarakda
Yay artık yaşadığın yerin yol durumuna göre takarsın bunuda.

ßu Araba'm Arkadaşlar Gerekenleri Eksikleri Lütfen Yazalım

Fiyat Olarak Beyler Ben Öğrenciyim Aylık Arabaya 100 150 TL Ayırabilirim

bence harcama değmez 100-150 lira cebine kalır ya da o parayla gezersin ;)

bence harcama değmez 100-150 lira cebine kalır ya da o parayla gezersin ;)
Kesinlikle katılıyorum.Sonra daha çok para geçtikçe yap ama illaki diyorsan güzel bi film çektir bide simota hava filtresi tahmini 200 tutar bunlar baya bi götürür seni.
Güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin :)

bence annen de aracı kullacaksa bişey yaptırma ama illa bişeyler yaptıracaksan 1 yada 2 numara film yaptır 100 tl civarına biraz para biriktir opelim satılık ilanlarını takip et bazı arkadaşlar güzel uygun ürnler satabiliyor onları değerlendir bir anlk hevesle hemen bişeyler yapmaya kalkma yavaş ve dikkatli 1 kere ve düzgün işlem yap bence

arabayı ßen Kullanacagım Beyler İşte ilk Araba :D Heveslendim :D

Geri