- Konuyu Başlatan
.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasip bey,Subaplar en kötü ihtimal malesef. Ortalama masraf celiklerle degistirdiginizde 1500 tl civarinda tutacaktir. Lpg garantiliyse firmaya bi yüklenin. Eger subaplarsa ins masrafi karsilarlar.
Aynn oyle hasip bey tesekkur ederim,Geçmiş olsun. Bazen bu ustaları anlamiyorum araclara gore sistem kurmak yerine sisteme gore araci uydurmaya calisiyorlar. Ugrastirip duruyorlar sonra bizi.
Hasip bey,Geçmiş olsun. Bazen bu ustaları anlamiyorum araclara gore sistem kurmak yerine sisteme gore araci uydurmaya calisiyorlar. Ugrastirip duruyorlar sonra bizi.
Tesekkur ederim hasip bey.Cok geçmiş olsun arızanın giderilmesine çok sevindim. Yüksek devirlerde benzine geçme olayını aktifletmeniz güzel olmuş. Bu size kesinlikle artı olarak geri dönecektir. Subaplar eriyecek olsa bile uzun bir zaman alacaktır.
Ayni sorunu bende yasiyorum sorunu nasil cozdunuz acabaArkadaslar bi konuda desteginize ihtiyacim var.
2011 astra j 1.6 enjor plus aracimda ilk calismada araba sarsintili calisiyor ve devir saati yukari asagi oynama yapiyor ayrica gece ilk calistirmada dikkat ettim ic aydinlatmalar da da isik siddeti dusuyor biraz calisinca hersey normale donuyor. Kontagi kapatip tekrar calistirdigimda hic bir sorun olmuyor. Aracimda zavoli marka lpg de var 6 ay once takildi. Sizce sorun ne olabilir yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bendede ayni sorun var sorunu nasil cozdunuzArkadaslar bi konuda desteginize ihtiyacim var.
2011 astra j 1.6 enjor plus aracimda ilk calismada araba sarsintili calisiyor ve devir saati yukari asagi oynama yapiyor ayrica gece ilk calistirmada dikkat ettim ic aydinlatmalar da da isik siddeti dusuyor biraz calisinca hersey normale donuyor. Kontagi kapatip tekrar calistirdigimda hic bir sorun olmuyor. Aracimda zavoli marka lpg de var 6 ay once takildi. Sizce sorun ne olabilir yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi