ılk kazamı yaptım.sızce kac para masraf olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kurtm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun cana gelen mala gelsin. Allah bir daha göstermesin.

cok tesekkurler ederım akadaslar.suc bende gıbı.yanı exper sana bulur sucu dedıler.onun ıcın kendı aracının masrafı senı ılgılendırır dedıler.ondan dolayı ben yaptıracak gıbıyım.ama ben 3000 lıra gıbı bı masafın cıkacagını sanmıyoum.radyator ve tampon harıcınde agır hasar alan bı kısım yok.sadece kaputu cekıcleyecek.

usta gecmıs olsun..
ama kaput katlanmıs gıbı duruyo bence degıstırırler onuda cıkmacılarada bak ıstersen acelen yoksa..

kaputun uc tarafında bıraz katlanma var evett.ama kaportacı ben hallederım onu dedı.netten fıyat arastırması yaptım radyator 250 cıvarı.tampon 200.far yan sanayı 120.sıs farları 2sı toplam 150.tampon demırı ve on panel var.bıde panjur.bıde benım ondekı plaka uctu gıttı 2 buklum oldu.onun yenısını hemen cıkatabılırmıyım kı.

büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun .

cok gecmis olsun ..

kaputun uc tarafında bıraz katlanma var evett.ama kaportacı ben hallederım onu dedı.netten fıyat arastırması yaptım radyator 250 cıvarı.tampon 200.far yan sanayı 120.sıs farları 2sı toplam 150.tampon demırı ve on panel var.bıde panjur.bıde benım ondekı plaka uctu gıttı 2 buklum oldu.onun yenısını hemen cıkatabılırmıyım kı.

Geçmiş olsun, plakayı çıkarmak için trafik kazası tutanağı ile trafik şubesine gidiyorsunuz ve yeni plakanız için müracaat ediyorsunuz.

Geçmiş olsun...

Geri