1995 yılında dayımın almış olduğu metalik yeşil renkli opel astra sedana binmiştim.sonrasında diğer dayımın opel astra station wagonuna bindim.aynı senelerde.
ama ilk opel sahibi olmam nasıl oldu derseniz;
babam 2000 model hyundai starex sahibiydi.kayınpederim 15 ekim 2011 de beni aradı.arabam nerede dedi (kayınpederin arabası o gün bendeydi).baba kaymakamlık binasının orada dedim.ee ben buradayım ama araba yok, gel bak dedi.gittim hemen oraya.babam ve kayınpederim yan yana.kayınpederimin ve babamın arabası da yanyana duruyor.araba burada ya dedim.sonra babam o araba değil oğlum, senin araban nerede dedi ve bir anahtarlık uzattı.anahtarı elime aldım.düğmesine bastım ve şimşek grisi 06 plakalı bir opel astra hb nin dörtlüleri yandı.araban hayırlı olsun dedi.heyecandan konuşamadım.arabaya binmek bile aklıma gelmedi yani =)
dedi ki babam.kendi arabamı sattım.yerine sıfır opel meriva aldım.sana da 2004 model opel astra hb aldım.kendi merivası 1 hafta sonra gelecekmiş.neyse arabayı üstüme almak, ruhsat, noter, plaka, tescil derken tam 1 hafta geçti.(bu arada metalik gri opel merivasını da aldı.arka kapılarına bir türlü alışamadım hala).babam aradı.arabanı sattım dedi.nasıl yani dedim.içim elvermedi ikinci el arabana, sıfır opel corsa aldım dedi.
dünyalar benim oldu.2012 model magma kırmızısı opel corsamla mutluyum, mesutum =)
darısı olmayanların başına