İlk Muayenemizi Tamamladık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İlk Muayenemizi Tamamladık :)

Mert, geçmiş olsun. Mühim bir badireyi atlatmışsın valla. ((:

ttt35 link' Alıntı:
Geçmiş olsun.AFL ye kusur bulanı Allah çarpar :D

005hihih

Hemde hem kısasına, hem uzununa kusur buldu.  :D

büyük geçmiş olsun.size sorum olacak benimde muayene yaklaşıyor aracım GTC farlarım xenon ama far yıkama yok.uzun kısa aynı mercekten yapıyor bi sıkıntı çıkar mı?

Gecmis olsun bir standartlari yok. Butun arkadaslarim kusursuz kesin cikarmiyorlar demisti ocakta orhanliya goturdum bende  araci iceri sokmasiyla cikarmasi 2 dakika surdu kusursuz gecmistim. 2 dakikalik is icinde 2 saat sira beklemek sorun randevu olsada yine banka gibi sira almak ugrastiriyor

MeRt link' Alıntı:
Genel muayene için 165.20 TL standart ücret.  :)
Benim faturaya egzoz emisyon ölçümü ve 8 TL'lik gecikme bedeli de yansıtıldı.  :)
Toplamda 214.46 TL tuttu.  :)

Mert geçmiş olsun kardeşim. Bu yazdığı kusurlarla ilgili ne yapılıyor sonrasında? Bana silecek yıpranmış dese daha değiştireli 1 ay olan silecekleri oracıkta söker sonrasını arkadaşa bırakırdım. Kendi nasıl seviyorsa artık.

burakkarsli link' Alıntı:
Mert geçmiş olsun kardeşim. Bu yazdığı kusurlarla ilgili ne yapılıyor sonrasında? Bana silecek yıpranmış dese daha değiştireli 1 ay olan silecekleri oracıkta söker sonrasını arkadaşa bırakırdım. Kendi nasıl seviyorsa artık.
:D  :D  :D  :D  :D

Neyse hala silecekleri değiştirmemiştim 2.5 senedir, şimd bunu duydum muayeneye kadar hiç değiştirmem. Nasıl olsa yıpranmış diyorlarmış, durduk yere adamı silecekle ovalamama gerek yok. ((:

Geri