İlk Performans Türk Aracı Şamil Sizlerle...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayret 1.500.000 ytl ye kimse karşı çıkıp dalga geçmedi:):):):):):)::):)::)

maket için bayağı uğraşmışlar ama aslını da bunu gibi düşünüyorlarsa eyvah, çünkü aerodinamik denen bişey düşünülmemiş, yapılırsa herhalde 120 yi geçemez.

Hayırlı olsun bunu aldın heralde;)

Alırsam bi tur attırırım..

Yok sağolasın... Sen onu almaya etox ZAFER in seri üretimine geçer ve ben Türk arabasına binerim. Dolayısıyla yabancı mala hatir için bile olsa binmem:);)

Yok dediğin kadar Türk malına düşkünsen şu anda opele değil etox'a biniyor olurdun..Sen bas parayı onlar sana yaparlar seri üretime geçmesini beklemen gerekmiyor..Ciddiysen tabi söylediklerinde ?

Benim param var. Seri üretime geçtikten sonra ne kadar ciddiyim görürsün. Biz burda kuru milliyetçilik yapmıyoruz.
Benim ilk aracım DOĞAN dı. FİATA satılmamış olsaydı hala da doğana binerdim.
Benim kalite anlayışım ürünün yerli olmasına bağlıdır.

Yanlış anladın galiba..Etox alman için seri üretime geçmesini beklemene gerek yok..Almak istersen şu anda sipariş edebilir alırsın..Yani bütün milliyetçiler adamın küt diye seri üretime geçmesini bekliyolarsa çok beklerler...O adam bişe kazanmadan nasıl seri üretime geçerki..

Yok yanlış anlamadım. Ancak ERTEX firması için kaynak seri üretime geçildikten sonra gerekecek. Yoksa şuan 8 adet siparişi var. Benim şimdi almam artı bir değer kazandırmayacak.
Seri üretime geçildikten sonra da, koca ülkede 3-5 tane kendi üretimini destekleyen, benim gibi milliyetçi çıkar ve adamlar kara geçer;)

Geri