İlk Performans Türk Aracı Şamil Sizlerle...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şeyh Şamil olsa daha havalı olurdu.

0-100 6 saniye:)
100-0 fren testi 45 metre falandır bune be teneke 330 milyara ferrari alırım 2.el daha fiyakalı olur:=)

arkadaş biraz zeki galiba. ilk önce parayı alacak sonra aracı hazırlayacak. yani bi alt yapı filan yok. 300 milyarı bana verin karbon fibere bende oturturum bi motor ne olacak...

bizim RC araçlar karbon fiberle CAP yapmış istediğin modeli tak çıkar :)

abi senin şamiL kaç modeL ? ismi biraz daha farklı olsa keşke :D

arkadaş biraz zeki galiba. ilk önce parayı alacak sonra aracı hazırlayacak. yani bi alt yapı filan yok. 300 milyarı bana verin karbon fibere bende oturturum bi motor ne olacak...

volkana katiliyorum hakli sanayide hangi ustaya gidersen git sana samil'in kralini yapsin

Yedek parca yok,servis guvencesi yok,garanti zaten yoktur.800 bin TL ver Samil'e bin;ilginc,dusundurucu,tuhaf vs. vs.:confused:

el yapımı her arac ıcın bu soylenebilir, sizlere pagani zonta nın öyküsünü incelemenizi öneririm
o da bu sartlarda baslamıs belgeselını ızlemıstım kım bılır kodamanın bırı bu cocuktan bır arac alır o da onu sermaye yapar sonra devamını getırır vs.vs. ferrarı anasının karnında tasarlamadı o aracı ya da ona kızarak traktorden vazgecıp supersport yapan lamborgını...

arabayı iyi toplamıs yapmıs gercektende kişiye özel :)

hangı gerı zakalı bunla ugrasır yaw

Geri