İlk Performans Türk Aracı Şamil Sizlerle...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yabancı olunca işim jan janlı geliyor :)

Çok komik yaa :-) Gülermisin ağlarmısın. Ama adam resmen çakma Koenigsegg CCX yapmış :D
Koenigsegg%20%283%29.jpg

çakma bile değil hiç bi yerini benzetememiş garip bişiy yapmış :) parasını nereye yatırcağını şaşırmış bence.Bendede şahsen 50-100 bin lira havadan param olsa eski motoru arkada şasisi sağlam tek kapı bi hurda alır üzerine ferrari yaptırırım fiberden :) sırf hava olsn die ama bu adam onu bile becerememiş :)

bunu alıp c20let koyacaksın :) sonra ver allah ver

maliyet 50 bin tl. hoppala 50 bın lıraya s2000 var :)

Araç kişiye özel olarak üretildiği için fiyatı hakkında kesin bir şey söylememiz mümkün değildir trafiğe çıkması durumunda anahtar teslim fiyatı VERGİ VE HARÇLAR DAHİL 330,000 ila 800.000 türk lirası arasında değişmektedir.
?????

abii hikaye bence aracın neymıs ıcının resımlerı yokmus olmaz tabıkı sen yalandan carbon fberden arac yap mıllete yalandan yayın yap ana hıc ınandırıcı gelmedı.o paraya ne arabalar var hemde parca garantılı..uydurma samıll :D

Araç kişiye özel olarak üretildiği için fiyatı hakkında kesin bir şey söylememiz mümkün değildir trafiğe çıkması durumunda anahtar teslim fiyatı VERGİ VE HARÇLAR DAHİL 330,000 ila 800.000 türk lirası arasında değişmektedir.
?????

eski maliye bakanının cok guzel bir lafı vardı: bu adam ya hesap bilmiyor ya da hic dayak yememıs...:D

herseyi gectim
insan derki 750-800 arası adam 330-800 arası demıs..olasılıga bak 500 bin tl farkediyor:D

Yuh ne diyor bu arkadaş ya 800000 liraya rüya araba koleksiyonu yaparım , sıfır alacağıma 2. el alırım.

ucuz bişey de degil :D . ama boyle calısmalar devlet tarafından da desteklenmeli ilk basta dandik olcak ama sonra gelişip bi otomobil fabrikası kurarız belki boyle cekirdek calısmaları assagılamayalım . devrim o zamanlar uretilseydi belki iyi bi marka olacaktı ve türk malı kullanacaktık, baska ulkelere ihraç edecektik.
Haklısın fakat küt diye piyasaya bu araçlada girilmezki , yapsınlar söyle A segment bir araç herkes destekler .

Haklısın fakat küt diye piyasaya bu araçlada girilmezki , yapsınlar söyle A segment bir araç herkes destekler .

ornegın iran samand die bir araba cıkardı..ilk andaki modeller hyundai in bile 3 gomlek altı gibiydi ama yavaş yavaş geliştirmeye basladılar ve bundan 10 sene snra belkıde devlet destegiyle hic olmadı kia renault gibi firmlalarla kapısacak noktaya gelebilirler..

ben bu ülke icin yapılması gereken ilk şeyin otomotiv üretimi oldugunu dusunuyorum.soylekı cıkın yola gordugunuz arabaların hepsi ithal(arada renault falan gibi araclar var ama sonucta para yabancıya gidiyor)..ve dusunun gecen yıl 557bin arac satılmıi..bunların ortalama fiyatlarını 10bin euro alsak=20 bin tl gib i(dısarı gıden vergi haric) ortaya cıkan miktar 5 500 000 000 yani 5.5 milyar euro..lüx aracları falan hic katmıyorum katsak 10 u bulur herhalde..e bu durmda kendı markamızı üretmenın zamanı gelmedımı acaba

Geri